Påmelding.

Interiørbloggverdenen syder og koker for tiden over av ekstase av Glansdagen som er nært forestående. Jeg kan vel ikke akkurat påstå at jeg er en interiørblogger. Årsaken til det, trodde jeg, var at jeg ikke var nok gira på å endre interiøret annenhver dag, at jeg ikke gidda å flytte på rotet i heimen (for det har jeg lest at interiørbloggere gjør nemlig!) og at jeg ikke hadde utviklet gode nok interiørmessige kreative evner. Eller nå sånt.

Nå når jeg har fått nytt gulv i stua så skjønner jeg jo at det som faktisk har stoppet meg er nettopp det, et pent gulv! Så da Alma (i kjent stil) kastet ting utover gulvet i dag, falt øynene mine på saueskinnet som så fint landet foran tv'n, og det sa "bazinga!" i hjernen min.
For man kan faktisk ikke kalle seg en interiørblogger uten å dandere skinn, puter osv som et stilleben på gulvet! Tror dere ikke på meg? Hallo, jeg har da lest mange nok interiørblogger altså. Dermed så boblet kreativiteten over i heimen, og jeg danderte raskt et fantastisk stilleben av både skinn, retroputer (fake retro egentlig, stoff kjøpt på Stoff og Stil), sinkhus, Green Gate, PiP, Rice, emaljemugge og kanin. Kaninen er egentlig en stedfortreder for ei ugle. Jeg eier ingen ugler. Men bare lat som om det er ei ugle, greit?Det eneste som kan felle meg (som jeg ser det) er at jeg mangler et par- tre veggord og noen pinner. Jeg har faktisk et par veggord, men de har aldri vært oppe på veggen (...), og er derfor pakket ned ett sted i gulvleggingskaoseskene på kontoret. Surt! Nå som jeg faktisk trenger dem liksom. Pinner (eventuelt kvister) er vist også hot i interiøret. Naturen inn i huset osv. Tror jeg. Men jeg fryser ,og hæler ikke å gå ut for å knekke kvister i skråningen nedenfor huset.

Til tross for disse opplagte manglene, kan jeg ikke skjønne annet enn at jeg blir tatt opp i det gode interiørbloggerfellesskap etter dette innlegget. Synd at påmeldingsfristen for Glansdagen er gått ut, men hvis arrangørene leser dette innlegget, så jeg jo bare få en personlig invitasjon. Ikke har jeg sett at noen andre interiørbloggere har greid å få med mange "it" gjenstander på ett eneste stilleben!! Nei, jeg er nok ganske så "in" nå altså.

Siden jeg kjører interiørblogglinja (begynner dere også å bli lei av det ordet nå?) må jeg komme med det obligatoriske spørsmålet til leserne.
Hva synes dere??

Ha en fantastisk fin kveld kjære lesere, vi skrives i morgen!
Stoooooooor og god klem fra <3 Guro <3

(hvis dere stusser over avslutningen min, interiørbloggere er kjempehyggelige i innleggene sine. Og NiB, jeg disser dere ikke nå altså. Det er viktig å lære andre om interiørbloggkodeksen vet dere, for om ingen får opplæring så stopper jo rekrutteringen deres helt opp.)

5 kommentarer

seksti delt på fem

15.05.2011 kl.23:10

Skal se du får invitasjon i gull-konvolutt *knegg*
Nydelig golv! Her har vi gammelt tregolv med maaaange sprekker. Dessverre lite egner for avfotografering av lekre musthave-stilleben, men det minimerer behovet for støvsuging iom at mye av støvet bare forsvinner i sprekkene.
Takk for kommentar - ha en fin 17.mai. Det blir alltid koselig, selv uten nyvasket og nystrøket.

Vero

15.05.2011 kl.23:16

Æ knise :)

Sissel Grendahl

15.05.2011 kl.23:59

En god latter forlenger livet, så nå sparte jeg inn 7 min.

Klem Sissel

Tanta til Beate

16.05.2011 kl.00:18

Gratulerer med nytt og fint gulv! Det ser lekkert ut! Og uglevikaren gjorde hele stillebenet, syns jeg!

Cecilie von der Ohe

16.05.2011 kl.14:25

Jeg har store planer om å opprette min egen blogg, men jeg vet ikke om de blir realisert. Både bloggnavnet og mange av temaene er bestemt, men noen interiørblogg blir det garantert ikke. Jeg er bekymret for at jeg etter en stund vil slippe opp for emner jeg kan ta opp og at jeg ikke får noen lesere.

Skriv en ny kommentar

hits