Italia hva??

Såklart har jeg sett MGP i kveld. Minitapas, MGP og hyggelig selskap av Yngvild har vært kjempekoselig.
Å begynnne og diskutere resultatene gidder jeg ikke, smaken er som baken osv. Men jeg synes årets finale var veldig preget av at det ikke fantes et land som virkelig skilte seg ut.

Under poengutdelingen ble jeg fryktelig forvirret da Italia plutselig hoppet opp på rankingen og virkelig knivet på toppet. Italia? Hæh? Jeg vridde virkelig hjernen under hele poengutdelingen (og den varer en god stund!) men greide ikke å huske noe angående Italia. Det irriterte meg noe helt grenseløst, og det eneste jeg tenkte på når poeng raste ut fra europeiske land var "hvilken sang hadde Italia?!".
Etter at Yng gikk så måtte jeg såklart youtube den. Og for å si det sånn, jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor de fikk så mange poeng. Synes dere denne er bra??

Vinnersangen synes jeg er... kjedelig. Danmarks sang er jeg bombesikker på at jeg har hørt før! Sant at det bare være en kopi av en annen sang ja? Fader, jeg husker ikke hva den heter!!...
Sveriges var grei nok den. Frankrike hadde opera, Irlenderne var gærne, Finland fikk 12 poeng av Norge og da ble jeg hvertfall helt "hæh?". Dette er egentlig alt jeg husker av sangene.
Ja, har en kommentar til slutt. Når det gjelder Englands deltakere siterer jeg Monica fra "Friends": hummina, hummina, hummina.... *glis*

God natt!

7 kommentarer

Tina

15.05.2011 kl.01:56

Danmark sin låt er blitt tatt for å være plagiat av svensken Andreas Johnson sin "Sing For Me", og ja, den er ganske så lik!

http://www.youtube.com/watch?v=hu7xvGDMeBQ

freelikeme

15.05.2011 kl.02:03

digger bloggen, den er sykt bra!

Vero

15.05.2011 kl.10:48

Danmark sin sang e jo en rein kopi av Rosenborg Ballklubs "Vi e på vei te Ullevaal!" :)

Cecilie von der Ohe

15.05.2011 kl.14:59

Etter min mening var det overraskende mange bra bidrag i årets MGP og da uttaler jeg meg utelukkende om det musikalske. Jeg klarte ikke å bestemme meg for noen faboritt, men vinnerlandet (jeg vet ikke hvordan navnet skrives) hadde en fengende låt og gikk til slutt av med en velfortjent seier.

Yngvild

15.05.2011 kl.15:28

Heia Ungarn!!! "What about my liiiiiiiife, what about my dreaaaams"!!!

Guro

15.05.2011 kl.20:16

Vero: ja, DEN e det æ tenkt på! endelig, no har æ grubla mæ ihjæl (nesten hvertfall).

Tina: den sangen tror jeg ikke jeg har hørt før. Men nå må jeg såklart youtube den ;)

Cecilie: kvaliteten på låtene var sikkert bra, men når det gjelder MGP så forventer jeg liksom noe... smæshing! :) Eks Frankrike. Han sang jo fantastisk bra, men ikke noen typisk MGP-sang.

Elisabeth, Innerst i veien

15.05.2011 kl.20:52

Italia? Hæ?

Men den som vant var ikke så verst. Heldigvis få svulstige ballader i år.

Skriv en ny kommentar

hits