Tilbake. Og trøtt.

I dag var det tilbake til hverdagen med et pladask etter fire dager med kurs, styremøter og landsmøte. Mandager etter kurshelger er forferdelige, og denne gangen var det en ekstra dag med møter ( i forhold til hva man er vant til) så jeg var enda trøttere i dag da jeg slo opp øynene, og blafret med øyevippene.
Jeg sjanglet (ja nesten) inn på stua, og der satt Alma i sofaen og så på tegnefilm. Gudene vet hvor lenge hun hadde vært der. Jeg aner ikke når mamma dro på jobb og forlot henne der. Jeg har garantert fått en beskjed da hun dro på jobb, men jeg må ha svart i søvne. Vi kom oss i barnehagen, men det ble ganske sent. Jeg måtte innom leiligheten min for å hente sokker til Alma, for det var ikke sommer da vi pakket koffertene våre før helga. I dag har det søren ta meg vært 24 grader i skyggen, helt sinnsykt.


Uansett, vi kom oss i barnehagen. Selv om Alma på veien avslørte at hun hadde ikke spist frokost likevel, noe hun hardnakket påstod da jeg spurte henne ut når jeg sto opp. "æ lura dæ" sa hun da vi var godt på vei. Så vi måtte innom leiligheten ikke bare for sokkehenting, men også for å innta en yoghurt. Vi var nemlig så sent ute at frokostserveringen i barnehagen var stengt. Så i dag ble det yoghurtfrokost. Det ser ut som hun overlevde fint.


Da jeg kom hjem igjen våknet jeg litt av et par tekopper og brødskiver. Så begynte jeg å sloss med dataen min...
Maskina er et stort makkverk. Den er supertreg, bråker noe helt forferdelig (utenkelig å sitte på møter, på lesesal osv med den pga det) og jeg mistenker at det er endel ulumskheter på den også. I gårkveld satt jeg og mamma og så på tv. Plutselig sier hun; "herrlighet, hør på det bråket da. Høre du det? Naboen driv på med en høytrykksspyler ut, som det bråke". Jeg bare, "mamma, det e datamaskina mi"....
I dag satt jeg og jobbet, og hva skjer? Joda, den har bestemt seg for å terge meg enda mer. Den slår seg rett og slett av. Panikken tok meg, men søster Hannis forklarte at det gjør hennes også. Det er fordi den går varm.
Jeg har på følelsen av at det er siste protest før den tar kvelden for godt. Og det passer noe inni granskauen så dårlig! Jeg er ingen gadget-person. Derav intet gadgetbudsjett.

Jeje. Man skal vel ikke tar sorgene på forskudd osv. Så vi satser på at den holder ei stund til :)

Bildene er Søstrene Grenekjøpet mitt fra torsdag. De har fått inn masse systæsj, og det er superbillig! Ullkulearmbåndet rådigger jeg, og jeg har en plan med ullkulene (jeg har kjøpt mange flere enn det som er på bildet altså. La frem en pakke av hver sort/farge). Dvs, jeg har flere planer. En plan er noe jeg så på nettsida til Tuva Tøv. Jeg så det også på bloggen til Hege, og trodde at hun hadde kjøpt det, men så viste det seg at hun hadde laget det selv. Og da måtte jeg bare handle inn "ingrediensene" jeg også :)
En annen plan er å lage noe som matcher armbåndet.
Jeg må bare få en leilighet å bo i igjen først.

Men nå er det natta!

8 kommentarer

guro

10.05.2011 kl.00:31

God natt! Håper resten av uken din blir kjempefin :-)

Tanta til Beate

10.05.2011 kl.01:10

Hehe, "æ lura dæ", den var fin. :-)

Hva er de tre piggene med skaft for noe?

Mammarie

10.05.2011 kl.16:18

Hos meg har de små knottene under pc`en falt av, og da ligger maskina for tett mot bordet = varmgang. Prøv å legge f.eks en fyrstikkeske under pc`en i bakkant så den får luft :)

Yngvild

10.05.2011 kl.17:27

Hellu! Kom bort i gamle kongevei med pc'n, den e garantert full av støv inni, det va min. Eddy åpna og tok ut støvet og den ble god som ny :)

Vero

11.05.2011 kl.09:22

Æ trur æ å tar me pcn min te eddy i gamle kongevei. Den har vært loco læng. Å vifta høres ut som ei bråkat varmepumpe...

Elisabeth, innerst i veien

11.05.2011 kl.09:54

Gleder meg til å se hva du får ut av kulene. Noterer besøk hos de danske søstrene på aktivitetslista.

Jeg er også på ebaykjøret, he he. Her ramler det inn knapper, stoff og kantbånd. Gikk på en smell ang. frakt på det ene stoffet, mye dyrere å få sendt fra USA enn f.eks. Shanghai, viser det seg.

Guro

11.05.2011 kl.10:20

Tanta til Beate: det er heklenåler :)

Elisabeth: jeg gikk også på en smell da jeg betalte for noen yards av et stoff. Det ble solgt i halve yard, men man kunne bestille den lengden man ville. Da jeg betalte viste det seg at den frakten som sto opplyst var for hver halve yard.... Så da jeg bestilte hele 5 yard så ble frakten svindyr!!....

Tanta til Beate

11.05.2011 kl.23:07

Åh, heklenåler! Nåå ser jeg det! :-)

Skriv en ny kommentar

hits