Hotelliv.

Så har man atter en helg pakket full med kurs og møter foran seg. Landsmøtehelg denne gangen, og man er til og med på plass på hotellet på en torsdag. Rica Nidelven er stedet, og jeg er fit for fight klokka halv ni i morgen tidlig (håper jeg..). Egentlig var det ikke oppmøte før ti. Men pliktoppfyllende som jeg (stort sett er) så meldte jeg meg frivillig til å stille som landsmøtemappesorterer klokka halv ni. Jeg greier ikke å lukke ørene når noen står opp og hinter etter frivillige til å bidra, når stort sett alle andre gjør nettopp det. Jeg tror på karma, What goes around comes around, Osv. Right?

Alma ligger og sover så søtt et par hundre meter fra hotellet. Hun er på ferie til Tanta i helgen, og i morgen skal de i pirbadet. Noe snuppa har gledet seg veldig til i ukesvis. Vi innledet ferien med kaffe på Dromedar i ettermiddag. Alma satt der stolt som en hane, hun fikk nemlig barnecappucino. Den inneholdt steama melk med smak, men ble servert akkurat som "voksenkaffen", med kaffekopp, rørepinne, skum med strø på osv. Stas!

Fra Dromedar er det ei innvendig dør inn til Søstrene Grene. Det endte med at jeg på et riktig så interiørbloggermessig vis har gjort hotellrommet mitt "hjemmekoselig". Utrolig hva et par, tre bokser kan gjøre for et rom!!! ;)


Nå er det best at jeg finner hotellsenga mi og får litt skjønnhetssøvn. Det gjelder bare å ha viljestyrke stor nok til å skru av tv'n før man hopper til sengs. Ellers er løpet kjørt, da ligger man å glaner på boksen til langt på natt. Å ha tv på soverommet er digg, rett og slett! Derfor; marsj på badet, slå så av tv'n, hopp til sengs. Nuh!

2 kommentarer

Tanta til Beate

06.05.2011 kl.08:06

Barnecappucino, nice!

Cecilie von der Ohe

06.05.2011 kl.09:46

Jeg hører mye snakk om Dromedar. Det høres fristende ut å avlegge stedet et besøk en gang jeg kommer til Trondheim.

Skriv en ny kommentar

hits