Vårtegn. Og welcome home!

Våren assosieres med visse farger. Gul er hestehov. Hvit for hvitveis. Blå for blåv... trampoliner!
Sånn var det ikke i min barndom, men nå til dags er et av de sikreste vårtegnene de tusenvis av trampoliner som popper opp i hager over hele landet i mai måned.


På søndag var vi på 1 maifrokost til Moffa. Etter at vi hadde spist ble det trampolinebygging i hagen. Den har ikke vært oppe på flere år. Men nå er Alma stor nok til å få hoppe på den. Og det var stas!Moffa har en hund som også elsker å være på trampolina. Derav den avgnagde polstringen....
Buffy holder seg langt unna når det hoppes, hun liker best å ligge der å slappe av hun. Også speider hun utover hagen og er vakthund. Da er hun kongen på haug...trampolina!

Alma hoppet og hoppet og hoppet og hoppet. Hjemme har vi nemlig den pingletrampolina. Hun er nemlig ingen pingle på trampolina, og briljerte med hoppe-på-rumpa-trikset. Et triks morfaren ikke turte å gjøre, gamlingpingla! :)


Så ga tanta henne ekstra "sprett", og da hvinte krølle av fryd.


Deretter entra tanta trampolina og laga trampolinebråk.


OBS! Ingen datt/ble kastet av trampolina og alle involverte er per dags dato uskadd.

Jeg og Alma bor for tiden i min mors leilighet. Gulv legges i min leilighet og kjøkkenet er ikke der det skal være. Derfor flyktet vi til Kvilstad. Mamma er ikke hjemme, hun har vært på Filippinene i to og ei halv uke hun. Min bror og søster har bodd her i påske og helger siden hun dro. Den beste måten å beskrive hvor huslige de er på, er å vise frem dette bildet.

Velkommen hjem mamma! :D

Haha, jeg måtte le da jeg kom inn på kjøkkenet og så denne ufyselige tingen. Regner med at det er kaffe som står igjen etter at mamma dro. Men at ingen har sett denne monsterveksten i kaffetrakteren på over to uker?? Den lyste jo opp rommet i mørke!
Min mor sitter på diverse fly i et døgn for tiden, men hvis du mot formodning skulle titte innom internett på reisen; Mamma, jeg har såklart vaska hele skiten. Jeg holdt kolben over vasken med strak arm og med genseren trukket over munn og nese, men jeg vasket den. Isj.

I morgen er det treårskontroll med påfølgende (obligatorisk) kafebesøk på meg og Alma.
Ha en fin tirsdagskveld!

3 kommentarer

Elisabeth, innerst i veien

03.05.2011 kl.23:25

Ho ho, den kolben var artig velkomst.

Kom på solkremmerket; Cliniderm. Ikke at det var så viktig da...

Synne

04.05.2011 kl.13:29

Bra at kaffetrakteren var slått av iallefall......:))

Tanta til Beate

04.05.2011 kl.22:50

Hihihi, ler av kaffekolben! :-D

Skriv en ny kommentar

hits