Kaos, forberedelser og lærerhets.

Dagen har ikke bare blitt brukt til bryllupsfebermania. Innimellom kjoler, hatter, kongelige, beckhams på skyskraperhæler og gærne engelskmenn så har jeg og Hannis så og si tømt stua/kjøkkenet for møbler. Det som ruver i rommet i natt er dette:


Den grønne skumplasttingen (Smart underlay) står det flere kasser av i gangen. En ting som forhåpentligvis skal føre til at små og store føtter skal holde seg varme neste vinter. Og gjøre det mykere å gå på gulvet (visstnok).
Foreløpig er ikke et eneste gulvprodukt lagt på rett sted, det gjør effektivitetsguro frustrert! Hvem hadde trodd at man skulle bruke hele ettermiddagen og kvelden til å forberede gulvlegging?.. Gulvleggeren min stakk også plutselig av for å skifte dekk på bilen min. Det er visst ikke lov til å kjøre med piggdekk etter søndag, og mine protester om at jeg trengte da ikke å bruke bilen i neste uke, hjalp ikke. Dekkene måtte skiftes, nuh! Når jeg tenker meg om så skal jeg jo faktisk til Trondheim og landsmøte i neste uke, så det var kanskje greit å bruke litt tid på hjulskifte allikevel da. Takktakk.

Min mor har vært veldig hypp på at vi skulle flytte inn til henne mens leiligheten er under construction. Jeg har snøftet og ment at det er slettes ikke nødvendig. I kveld, like før Alma skulle legge seg ble komfyren flyttet midt ut på gulvet i mitt minimale kjøkken. I morgen tidlig forsvinner kjøleskapet. Jeg innser at det blir litt slitsomt å bo her. Hvertfall hvis det blir dårlig vær, for vi har valget mellom å sitte ute på verandabordet eller på gulvet inne ved måltidene.


Så mamma, i morgen kommer jeg, Alma og Hannis til å ligge i Dodosenga di :) Mamma er nemlig på ferie, så vi kan herje så mye vi vil der. Jeg lovte Alma, uten at Hannis vet om det, at vi alle skulle ligge sammen i Dodosenga. Alma elsker alt som skal gjøres "sammen". "skal onkel å?!" spurte hun med en gang med håp i stemmen. :)

Nå skal jeg prøve å finne senga mi blant kurver og esker der inne. Fader, så mye unødvendig stæsj man har! Håper jeg får luket ut endel ting når alt skal settes på plass igjen. Det er loppemarked like utenfor byen i morgen, vet ikke om jeg får tid til å dra dit enda, men hvis jeg nå drar så er kaossituasjonen på soverommet en god motivasjon til å ikke kjøpe noe hvis man ikke absolutt trenger det.

Før jeg avslutter kan jeg rett og slett ikke dy meg. Pappa (aka gulvleggeren) kom med russeavisa i dag. Pappa er lærer på videregående. Enkelte lærere på videregående er virkelig noen karakterer og får dermed gjennomgå i russeavisa år etter år etter år. Pappa er en av dem. Jeg har lest uttallige artikler om han, og sett mange innslag på ulike russerevyer. I dag lo jeg virkelig godt :)


Tegninga er skikkelig fin da! Teksten er... hysterisk morsom! Sukk, jeg har seriøst lyst til å komme med noen saftige avsnitt. Men for det første er det sikkert ikke lov, sånn opphavsrettmessig sett. Og for det andre så er det risikabelt med tanke på at jeg er avhengig av gulvleggeren for å få ferdig rotet her hjemme. Hvis du bor i Levanger, løp og kjøp! Jeg skal ikke nevne navn, men det er flere lærergjengangere som får gjennomgå ;) I år er avisa virkelig bra!

God natt!

2 kommentarer

marita

30.04.2011 kl.08:20

Gjett om eg fikk lyst å lese den russeavisa no da ;) Skikkelig stilig tegning forresten. Håper du snart har nye gulvet på plass ;)

Pia

30.04.2011 kl.21:47

Prøvde å få det bildet litt større så jeg kunne lese litt, men nei...

Det er utrolig som man får rydda og kasta når man pusser opp/flytter. Man har VELDIG mye stæsj og skit...

Skriv en ny kommentar

hits