Strikkerier.

I ukesvis før påske knotet jeg noe helt inni granskauen med et strikkeprosjekt. Å lage egne oppskrifter er virkelig ikke noe jeg kan smekke inn i håndarbeids cv'en min. Så da jeg skulle strikke et kjegleformet hylster, ja da var det tid for eder og galle i heimen. Heldigvis var det på kveldstid jeg drev med dette, så Alma lærte seg heldigvis ikke banninga.

Jeg tror egentlig jeg hadde gitt opp hele skiten, helt til jeg hadde besøk i uka før påske og Sissel sa; men du må da strikke to rette og en vrang. Da blir det elastisk så da slipper du å drive å øke masker.
Herrlighet. At det går an. Å være enkelt!!...
For det var jo dritenkelt, faktisk! Det eneste jeg sjangsa på var antall masker. Jeg tok 60 stk, og det passet perfekt. Halleluja!

Så nå har jeg en finfin strikka lampeskjerm! :D
Jeg er litt treig når det gjelder nye trender jeg. Strikketing i interiøret er vel nesten ut nå, eller? Jeg må ha en sånn tanke/idetilvenningsperiode før jeg bestemmer meg for om jeg synes det er fint eller ei. Strikka lampeskjerm gikk altså gjennom en godkjenningsprosess før påske. Må vel hive meg rundt så den andre lampeskjermen får bekledning også.
Det er litt latskap inn i bildet skjønner dere. For sånne glasskjermer er støvsamlere de lux! Fader, dagen etter at man har lirka ned skjermen, forsiktig, så den ikke skal knuses, så er det pinadø meg kolonier med støv på den igjen! Hvem gidder å tørke støv av taklampene sine flere ganger i uka? Not me. Med en heldekkende strikkedrakt er det ingen som ser det :D

Fotoevnene mine suger. Så det var et mission impossible å ta bilder av prosjektet. Dagslys eller ei, ingen av bildene viser den riktige gråfargen på strikkinga. Jeg gir meg selv poeng for å prøve alle mulige vinkler og lyssettinger, selv om resultatet ble tvilsomt.

Bare se her, tre bilder, tre ulike gråfarger...

Pappa syntes skjermen var "spesiell". Hmpfr. Jeg kunne ha blitt fornærmet. Men siden det er villmarkspanelkongen som sa det, en som faktisk kunne ha innredet både hytte, bil, hus, telt og båt med villmarkspanel, så tar jeg ikke interiørveiledning fra han seriøst.

En eller annen (husker ikke hvem) sa at jeg måtte strikke puter til sofaen i samme stil. Det skjer ikke. Synes ikke akkurat sommeren er årstiden til å sitte å gnu seg svett på ei ullpute i sofaen. Men kanskje til vinteren? :)
Nå er det jammen meg nattan igjen, see ya later!

3 kommentarer

Tanta til Beate

28.04.2011 kl.00:15

Du skal ha kred for idè og utførelse - men er det ikke brannfarlig?

Guro

28.04.2011 kl.09:21

Neida :) Det er jo en glasskjerm under. Og jeg har testet om ulla blir varm, det blir den ikke. Hvertfall ikke etter en dag med tent lampe, og om natta er den jo av :)

Roar

28.04.2011 kl.13:10

Og hva er galt med villmarkspanel???? He-he.......

Skriv en ny kommentar

hits