Anyone??

Noen som er i akutt plastposemangel?? Jeg har nok til halvparten av byens innbyggere.Fader altså. Enn at et lite lite skap kan romme mye rot! For plastposestyr er rot.

Ei manglende kvittering førte til at jeg tømte plasposeskapet på febrilsk leting i dag. Posen med (den eventuelle) kvitteringen var nowhere to be seen. Crap. Men jeg fikk nå hvertfall kasta en horv med plastposer. Sånne små. Som man aldri bruker til noe. Pluss papirposene som J av en eller annen grunn samlet opp fordi han skulle ta dem med tilbake til Ghana (?). Noe han såklart ikke gjorde.

Nytt notat i husk-på-boka: Ikke la lommeboka være på steder der den kan nås av avkommet. Da forsvinner det ting.


5 kommentarer

freelikeme

13.04.2011 kl.14:50

utrolig fin blogg, her må jeg følge med videre!

Tanta til Beate

13.04.2011 kl.18:41

Kjent fenomen det der plastposestyret. :-)

Og om lommeboktitteri: Lommebøker er private på linje med brev og nattbordsskuffer. Ikke artig at noen åpner og ser inni.

Elisabeth, innerst i veien

13.04.2011 kl.21:18

He he, tror ikke du er den eneste i Norges land med en sånn ladning. Men nå skal jeg være skikkelig husmor og si to ting: Kult sammenleggbart nett i veska (jeg har noen fra Flip&Tumble) + brette posene i hendige trekanter så da tar de myyyyye mindre plass i skuffen.

Å huff og huff, ser du krøllspennene og husmorfokleet mitt nå?

Har lenge tenkt å dele det husmorbrettetipset så kanskje det kommer et innlegg hos meg snart. Det er det med å ta bilder.....

Takk for raus kommentar i dag. Om jeg har kunnet videreformidle et sytips, ja da....you made my day!

Pia

13.04.2011 kl.21:47

He he, du må begynne å ta med deg plastposer i butikken, ikke kjøpe nye hver gang! Skulle han ta med plastposer, av alle ting, til Ghana?

Guro

13.04.2011 kl.22:34

Tanta til B: jeg kan egentlig ikke skylde på 3-åringen. Når man av og til (feks på bilturer, når vi er på kafè osv) gir bort lommeboka for gjennomtitting for å holde henne i ro i to sek, så legger man igrunnen opp til slike situasjoner selv... :)

Elisabeth: ja et trekantbretteinnlegg er du bare nødt til å lage. Jeg ser ikke helt for meg hvordan en pose blir til en trekant. Jeg har en drøss Kiwibærenett, men jeg glemmer dem hjemme... ;)

Pia: Man kan heller si at jeg må huske å ta med miljønettene jeg har her hjemme når jeg drar til butikken. :) Jada, han samlet en haug poser. Ikke plastikk da, papirposer. Ikke at jeg forstår det mer,liksom. Men han glemte selvfølgelig alt her hjemme. Nå er det kastet! :)

Skriv en ny kommentar

hits