Hopp i havet. Og en hjemmeklipp.

I dag var vi på kino og så Hopp. Egentlig galskap. Det har vært et strålende vårvær i hele dag, og man skulle slettes ikke ha vært inne i en mørk kinosal i sola. Men det er ikke bare bare å avlyse en tidligere annonsert kinotur for min treåring. Kino it is.

Vi så Hopp. Den handlet om sønnen til påskeharen som ikke vil ta over sjefsjobben, han vil heller spille trommer. Dermed rømmer han fra påskeøya og havner i Hollywood rett foran bilen til Fred. Dermed må Fred huse småtassen og forviklingene starter. Filmen var gørrkjedelig. Det eneste som var morsomt var utbruddene til Alma under filmen. Utbrudd som gjerne kommer i en stille stund av filmen. Hun er en kinosnakker...En høylydt kinosnakker. "KA SKJER NO DA???" er en hyppig hørt kommentar. I dag fikk hun i tillegg et raseriutbrudd midt i filmen. Mentosen var oppspist... Hun vrælte så høyt at tanta måtte spurte ut i gangen og kjøpe en til. Dermed ble det isteden uroligheter på raden vår pga et begynnende sukkersjokk. På slutten av filmen sto hun foran setet sitt og hoppet.


Den største skuffelsen var at jeg trodde Hugh Laurie skulle være med. For det sto det på "besetningslista" (hva heter det egentlig?) i introen. Men så viste det seg at han var stemmen til Påskeharen, og siden filmen vi så var dubbet til norsk.... Sukk. Penny (Big Bang Theory) var også med. Men siden hun (såklart) også var dubbet var ikke hun heller spesielt morsom.
FIlmen var for komplisert for de minste, og for døll for de voksne. Kanske de midt i mellom liker den?
Jeg oppsummerer filmanmeldelsen min: Hopp i havet!

Ellers så har jeg....klipt Alma i dag. Håret hennes var så slitt og knusktørt i tuppene at det gjorde kammeprosessen vår hver morgen tusen ganger mer besværlig enn den burde være. Alle sier jo at det er så enkelt å klippe folk med krøller, for det vises jo ikke om man klipper skjevt. Til det har jeg to ting å si; å klippe krøller er dritvanskelig, håret hopper jo ut mellom fingrene hele tida! Det er også helt feil at det ikke vises om man klipper skjevt...

En annen ting jeg også lærte at hvis man klipper av den nederste "snurren" i krøllen så er ikke det slettes ikke en stuss man utfører, det er en god klipp. Det ble en kort sommersveis på henne gitt.

Almas første reaksjon etter klippen var "Æ vil ha pannhår!".

Ellers har Alma øvd på dobbel high five i hele dag. For det lærte hun i går. Etter konserten føyk vi nemlig straka vegen til (den splitter nye) Trønderhallen og så den siste eliteseriekampen i håndball for sesongen. Hånballspillerne tar drøssvis med dobbel high five i løpet av en kamp, og det syntes Alma var kult. Keeperen på LHK (Levanger Håndballklubb) jobber på avdelinga til Alma i barnehagen, og den var ei ivrig tøtte som sto på tribunen og ropte "mariiiiiiiiiiiiiia, heia, mariiiiiiiiiiia, hei mariiiiiiiiia, hei hei!" :) Når jeg spør henne hvem som vant er svaret "Maria".

Såklart vant LHK :)

Nå skal jeg være fornuftig å legge meg i rett tid, for i morgen starter ei ny uke og det er best å være opplagt :)
See ya!

2 kommentarer

Sissel Grendahl

04.04.2011 kl.22:15

Tusen takk for de nydelige blomstene ;-) du er jo blitt en recer på heklinga når du fant ut av det :-)

Alma ble jo fin på håret, spurte om hun hadde vært til frisøren, men det benektet hun og sa det var mamma :-) utrolig for det var jo knallfint "ler" utrolig hva du kan :-)

Sissel

Vero

06.04.2011 kl.20:03

Hadd du latt mæ klipp håret te krølle?! ;)

Skriv en ny kommentar

hits