Vern om dine favorittbiter. Og mars 2009.

Heter det så fint i Twistreklamen. Det har jeg tydeligvis ikke greid, kan dere se hva som mangler!?Mine favorittbiter har alltid vært marsipan og kokos. Jeg har alltid vært alene om det, så jeg har chill'an veldig når det gjelder "sikring" av sjokolade.
På fredag hadde mamma med en pose Twist da de kom på fredagspizza. Alle ble så mette av pizzaen, at det ble ikke spist mye sjokkis. Bare Alma (surprise liksom) langet innpå før sengetid. "det e jo hælg vettu" sa hun, så da var det tydeligvis lov.
Da vi sto opp på lørdag var det ei lita snuppelure som kastet seg over twistskåla atter en gang. Da jeg skulle ta meg en bit var det ikke en eneste kokosbit igjen!!!! Og marspianbitene er alltid i mindretall, så de fantes det bare to av! Når Alma først skal ligne litt på meg også, måtte det være smaken på twist!? Hmpfr.
Jeg øyner store familiære twistkamper i horisonten...

Ellers har vi startet på et nytt svømmekurs i dag. Småbarnssvømming. Jeg må innrømme at jeg var litt lunken til opplegget på slutten av det forrige kurset vi var med på. Men oh my hvor bra kurset i dag var! Kjempeopplegg. Masse artige leker og aktiviteter. Alma var helt spinnvill. Vi har ikke vært i bassenget siden november nå, så de første 2 minuttene var hun skikkelig pingle. Det var alt hun trengte til å venne seg til alt, etter det var det fullt kjør :)

Jeg var med i vannet i dag, så bildetaking ble det ikke noe av. Men jeg søkte gjennom bildearkivet og fant mars-09. Herrlighet hvor lita hun var.

Det var den tiden da hun trodde hun kunne plystre.


Det var også tiden for sokkekjøp i heimen. (hvorfor i all verden har jeg tatt bilde av sokkene mine???)

 
Jeg var tydeligvis på sushiresturant i mars 2009. Shit, nå fikk jeg skikkelig lyst på sushi!.. Veroooooooo ;)


Det var også måneden da Alma gnei en appelsinsjokolade utover både sofa, gulvteppe, kosedyr og ikke minst, seg selv. Innlegget jeg skrev om det finner dere her. Med videosnutt og greier, jeg var jammen meg flinkere til å få filmet før i tiden.


Nå er det natta her. Fatter egentlig ikke at jeg fortsatt sitter her, jeg var jo trøtt allerede da vi kom hjem fra bassenget rundt klokka sju. Best å få seg litt søvn før det er barnehagetid i morgen tidlig. Etter barnehagen har jeg lovt krølletrollet mitt at vi skal dra på kjøpesenteret å kjøpe "sausko" til henne. Hun har mast om det i ukesvis.
Lurer du på hva sausko er? Take a guess :)

God natt!

5 kommentarer

Elisabeth, innerst i veien

01.04.2011 kl.08:24

he he, så det er genetisk betinga det der med favorittbiter!? Jeg verner om banan.

Pia

01.04.2011 kl.08:26

Sko med sau?

Min favorittbit er daim.

Og du aner ikke hva folk kan ta i fullt alvor inne i bloggen min - er spent på dagens...;)

Tanta til Beate

01.04.2011 kl.09:26

Jeg verner om lakris og daim!

Vero

01.04.2011 kl.10:14

Mmm...lakris å japp, med kokos på en god tredjeplass. Æ trur det ligg an te sushi før vi ska i teateret? :)

Kumquat

01.04.2011 kl.14:13

Jeg verner om marsipan og banan. Det er bare disse to bitene jeg liker så derfor kjøper jeg aldri Twist.

Skriv en ny kommentar

hits