Jeg skulle ønske...

... at mandagsmorgener var like avslappende som søndagsmorgener!

I går feks, da satt vi i sofaen i nattklærne og så på Knerten med hver sin te/kakaokopp etter at vi sto opp. Så laget vi omelett som Alma serverte på sitt eget kjøkkenutstyr. Det var stas det.


Etter brunsjen vasket hun selvfølgelig opp etter oss ;)

Dette holdt hun på å tjonet med i hvertfall en halvtime.
Lang nok tid til at mora fikk oppdatert seg på nettnyhetene.

Men man kan jo ikke være bare lat da, selv om det er søndag. Så etter oppvasken tok vi en liten treningsøkt. Dansing til Soda! Alma sto på "scenen" og sang innimellom :)

Omelett er forresten en fantastisk mulighet til å få i seg en hel drøss av "fem om dagen". I vår omelett hadde vi masse løk (teller det med??), paprika, sopp og tomater. Kunne ha slengt oppi raspet gulerot også, men latskapen satte en stopper for det. Når vi i tillegg spiste både brokkoli og gulerøtter til middag så var vi faktisk oppe i "6 om dagen" i går. Men, når vi ser tilbake på lørdagen, og tenker at "5 om dagen" skal bestå av 5 forskjellige grønnsaker eller frukter og ikke 5 forskjellige sorter sjokolade. Da er gjennomsnittet likevel ikke helt bra.

Ønsker alle sammen en flotters start på uka!

5 kommentarer

Lindy Cathrin

28.03.2011 kl.10:23

så herlig :)

Silje Silje

28.03.2011 kl.14:02

Takk for at du brukte koden! Husk å del ut din egen som du har fått nå :-) Og lykke til med byggresset. Jeg fikk en liten runde 2 med kløe og litt utslett igjen nå for noen dager siden, men ikke like ille som sist.

mariann

28.03.2011 kl.14:40

Heisann.

Så bra du likte REN... jeg elsker det. Det jeg bestilte nå sist kom på åttehundrettellerannet. Fikk hentelapp med toll+mva på 315 kroner, men dette sendte jeg inn til Strawberrynet og noen dager senere sto det på konto... så det var bra service. Lykke til med produktene. Og ha en herlig dag du også :) KLEM

Tanta til Beate

28.03.2011 kl.22:40

Alma imponerer!

Joakim

30.03.2011 kl.16:21

når mamma leste dette innlegget så sa hun: se der - sånne barn skulle man hatt. sånne som gjør husarbeid og greier. Jeg føler et vist forventningspress her. ærg.

Kankjse mamma rett og slett å skaffe seg et menenskebarn?

Skriv en ny kommentar

hits