Nøttehotellet.

Først og fremst føler jeg at jeg må si takk til leserne mine som skrev så fine kommentarer på det forrige innlegget. Jeg visste at jeg hadde smarte lesere! :) For det var jo ikke meningen i det hele tatt å fornærme bloggere som deltok i Japanaksjonen. Og det tror jeg leserne mine skjønte også. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg forventet meg endel pes da jeg logget meg på i gårkveld. Jeg har ikke fått pes, men ser at andre har fått det. Man pirker liksom ikke borti nordmenns giverglede og setter spørsmålstegn ved solidaritetstanken ustraffet. Men hey, alle har ulike måter å gjøre ting på. Det må alle og enhver bare akseptere. At noen nå er forferdelig snurt over at noen har postet innlegg med meninger ulik deres egne, det greier jeg rett og slett ikke å bry meg om. For når hovedbudskapet i begge typene av japansaken handler om å bry seg, så ser jeg ingen grunn til å krangle. Vi vil jo det samme alle sammen!

Det jeg er veldig glad for, er at det ser ut som om Bistandsaktuelt kommer til å fly ut til mange postkasser i den nærmeste fremtid, juhuuu! Mission accomplished :)

Ellers er jeg på sentralstyremøte på Gardermoen i helga. Vi bor på et nytt hotell, Park Inn.


Veldig snedig at det ligger en glasstunnels avstand fra ankomsthallen. Det spesielle med dette hotellet er at de driver med Brain Food.

"Brain food er et nytt produkt som vi har utviklet til møter og konferanser. Produktet bidrar til å sikre at alle møtedeltakerne er friske og opplagte hele veien gjennom et arrangement. Vi serverer mat som sørger for et stabilt blodsukkernivå og som gir optimal næring til hjernen, slik at de får opplagte møtedeltakere med høy hjerneaktivitet og reaksjonsevne"

Intet mindre liksom.
Maten er god den. Mye frukt og grønt. Råkost. Masse nøtter i alle farger og fasonger. Fisk, lite kjøtt. Loved utvalget av ferskpressede juicer til frokosten. Jeg prøvde de fleste smakene. Selv om tomatjuicen fikk meg til å brekke meg, så sier det noe om mine smaksløker og ikke noe om produktet (jeg har alltid trodd at tomatjuice var godt, man lager jo drinker av det og greier! Så feil kan man ta...). Utvalget av nøtter og tørka frukt førte meg i begynnelsen rett inn i en "Den lille nøttefabrikkfantasi". Etter å ha knasket nøtter ett døgn (pausematen utenfor møterommet er en nøtte/tørkafrukt buffet) er jeg overforsynt. Jeg har nøtter til langt oppi ørene (kjennes det ut som). På kurs bruker jeg alltid å ha med litt snacks som jeg har på rommet som jeg spiser litt av nå og da om jeg føler for litt vomfyll. Hva tror dere jeg har med denne helgen?!?? Nøtter!!!Stønn....

Dagens lærdom: uansett hvor mye hjernemat man har i seg i løpet av en møtedag, så begynner hjernen å protestere etter 9 timer i møte likevel. Møtedagen begynte klokka ni, og da vi avsluttet dagens møteøkt i halv sekstiden så var hjernen min tom. Men jeg må si, det hjalp enormt å åpne en halvliter Pepsi Max da jeg kom på rommet! Det må vel forresten nesten kunne karakteriseres som Brain Food, den er jo sukkerfri? ;)

Nå skal jeg hive meg på senga i en liten time før det er middagstid her på Gardermoen.
Ha en finfin lørdagskveld alle sammen!

4 kommentarer

Liv-Inger

19.03.2011 kl.19:56

Helt enig med deg. At man har ulike meninger får man tåle.

Jeg valgte forresten å abonnere på nyhetsbrevet til Bistandsaktuelt, i stedet for å få bladet i postkassen. Jeg liker det elektroniske best, jeg da. Så får jeg heller revurdere hvis det funker dårlig.

Fortsatt god helg!

Guro

19.03.2011 kl.23:02

Hei Liv-Inger!

I tillegg til nyhetsbrevet så går det jo an å lese mange av sakene på nettsidene deres også. Jeg kjøper sjeldent aviser, så når jeg får bistandsaktuelt i posten en gang i mnd blir det nesten en høytidsstund i heimen. Etter at Alma er lagt, såklart :)

Kamelryttersken

21.03.2011 kl.15:55

Selvsagt har du smarte lesere ...

Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no

Kumquat

21.03.2011 kl.18:42

Jeg tenkte jeg skulle smake tomatjuice en gang da jeg var i Sverige. Jeg er enig med deg, det smakte pyton.

Skriv en ny kommentar

hits