Jorda som spirer og jorda som rister.

I forbindelse med det forrige innlegget mitt må jeg bare si; jeg er overbevist om at datamaskina mi jukser! Jeg får jo aldri kabalen til å gå opp!! Det er helt umulig å få vinneprosenten over 22%, og jeg er langt bedre enn det når jeg legger kabalen for hånd. Sist gang jeg la kabelen nå i kveld var stillingen følgende: Antall spilte spill: 72. Antall spill vunnet: 12.   !!!!!!!

Når man ser på statistikken er det ikke vanskelig å forstå hvorfor jeg holder meg langt unna dataspill, nettspill og lignende. Jeg blir totalt hekta. La fra meg ljåen i FarmTown ganske raskt, for å si det sånn. Det spillet tok jo hele dagen min! Etter det hadde jeg en liten periode der Bejeweled nesten førte meg inn i spillgalskapen igjen, men jeg greide å styre unna galskapen ved at vi dro på sommerferie til hytta som ikke har internett (og ja, jeg var smart nok til ikke å laste det ned til dataen.) Hannis hadde telefon det gikk an å spille Bejeweled på, men det ble liksom ikke det samme.

Hvis dere tror at jeg bare har brukt dagen til å legge kabal? Så har dere nesten helt rett :) Det er det kjipe med å ha hjemmekontor og ha internett som arbeidsredskap. Forsvinner det blir det ufrivillig en dag "fri". Lekse til i kveld: Legg over alle viktige dokumenter mottatt på e-post over til harddisken... Når prosjektjobben måtte utsettes (til i kveld, jeg må faktisk jobbe det inn igjen nå...) tenkte jeg rett og slett "fankern heller, da tar jeg en daffeformiddag og gjør akkurat hva jeg vil. Det var godt! Og det jeg ville var å spille kabal og se på Glee. Så jeg har altså spilt en sånn ca 70 runder kabal og sett en halv sesong av Glee. En fin dag!

Ellers kan jeg bare si, se her!!!
Det spirer!!! Halleluja! I morgen har vi mungbønner klare til å spises. Håper bare de smaker godt nå da, jeg har jo faktisk ikke smakt det før. Det blir en skikkelig nedtur og spireknekk på meg om jeg ikke liker det. Det andre som titter opp av jorden har jeg ikke peiling på hva er. Det er flere frø i samme "firkant", så det blir spennende å se :)

Alma har vært veldig opptatt av jorda vi har i vinduet. Hun har jo selvsagt fått med seg jordskjelvkatastrofen, det er jo på alle nyheter, til og med på nyheter for barn på nrksuper. Derfor har jeg fortalt henne light-versjonen. Jorda ristet i et land som heter Japan, alt ristet veldig mye og mange ting ble ødelagt, menneskene slo seg, "fikk dæm BLOD?!?" er standardspørsmålet da, og når jeg bekrefter at ja, det var nok litt blod da er hun helt fasinert. Jeg forteller videre at jorden ristet under vannet også, så derfor kom det store bølger som ødela enda mer, og husene ble ødelagt av vannet. Men i Norge er vi så heldig at jorda ikke rister sier jeg. Og det er hun enig i. "vi har jo jord i vinduet" sa hun plutselig i går, og jeg forsto med ett at historien min ikke låter likt i en 3-åring og en 33-årings øre.
Men vi har nå omdefinert ordet "jord" til "bakken", og Alma inluderte også "veier", så da er vi mer på samme frekvens igjen :)
"Tæll mæ om Japan en  gang te" er omkvedet her hver gang vi spiser for tida. Jeg har satt en grense på 3 ganger for hvert måltid.

Nå ser jeg at klokka nærmer seg tv-tid (fruene) så da skal jeg ta siste innspurt på hjemmekontoret før jeg tar en times pause :) Ha en fin tirsdagskveld alle sammen!


2 kommentarer

marita

15.03.2011 kl.22:51

Ser ut som at planteprosjektet går vellykka :) Må smile av samfunnsinteresserte Alma som vil høyre om Japan :)

Tanta til Beate

15.03.2011 kl.23:06

Flotte bønnespirer!

Skriv en ny kommentar

hits