Ei super helg med teatertur og en liten neseskade.

Vi har hatt en kjempefin helg her i Trøndelag. Bare avbrutt av en aldri så liten neseskade. Jeg kan skrive under på at utsagnet " de fleste ulykker skjer i hjemmet" stemmer!
For etter å ha hatt en superfin dag på lørdag, med besøk av Moffa, kafètur med Dodo, handlerunde med Dodo (der krølletrollet selvfølgelig fikk med seg mormora inn på lekebutikken på kjøpesenteret), og masse kosing her hjemme, så gikk 3-åringen rett i badekaret da hun skulle på do om kvelden og av en eller annen merkelig grunn brukte den høye krakken i prosessen.

Alma går nemlig på do alene, og denne gangen fant hun vel ut at hun skulle bruke en krakk, selv om hun igrunnen ikke trenger det.  Jeg tviler på at hun gjør det igjen. Jeg hørte et brak etterfulgt av et vræl. Hvordan det hele skjedde aner jeg jo ikke, men hun mener selv at hun slo seg i badekaret og søppelbøtta. Det som er veldig sikkert er at hun har fått seg en real trøkk midt over nesen. Skrikinga gikk raskt over, men hun er hoven og litt blå. Jeg aner ikke om det er noen feilstillinger der inne, for hun er potte tett av forkjølelse fra før av. Får vel ringe fastlegen for sikkerhets skyld i morgen. Resten av kvelden var det fryd og gammen igjen, Dodo var her og spiste sammen oss, og Alma råkoste seg.

I dag har vi vært på teater i Trondheim! Det var en Pippiforestilling og Alma (og vi andre) syntes det var helt knall! Vi satt på første rad. Dvs vi satt på scenen. Jeg hadde bange anelser om at det kom til å bli hakket for voldsomt for snuppa, men neida, hun var helt med. I tillegg var det en veldig barnevennlig forestilling da, så det var supre plasser. Det eneste som er skummelt med slike plasser er at om et barn finner ut at det skal gå ned av stolen så er man faktisk midt på scenen. Da Pippi tømte ut gullpengene sine og en av de trillet like foran oss, var det ett sekund unna at Alma hoppet ned og plukket det opp ;)


Alma hadde på seg "pippikjolen" og Julius var med. Han måtte jo hilse på Hr Nilsson :)

Da forestillingen var over og Pippi, Tommy og Annika bukket og sa ha det og sprang opp trappene, brøt min lille snuppelure sammen og rett og slett hylte av sine lungers fulle kraft. Det skulle jo ikke være ferdig!!... Jeg hadde jo sagt at hun skulle få hilse på Pippi etter forestillingen (det sto at det gikk an) så hun trodde i tillegg at heltinnen bare forsvant. Så da vi fikk hilse på Pippi var det med en stk treåring som hikstet av gråting. Men det gikk seg til, Pippi og co ble forsikret om at det var ikke fordi hun var redd, det var fordi hun ville se mer, og vi fikk tatt bilde.

Et bilde jeg ikke får ut, for Hannis glemte speilreflekskameraet sitt i bilen da vi skulle kjøre fra trondheim og sa at vi bare kunne ta det med hjem til levanger, og jeg sa nei fordi da fikk jeg ikke ut bildene før om kjempelenge og Hannis sa at det trengtes bare en vanlig usb-kabel for å få dem ut, og jeg tenkte, ja særlig, men kjørte avgårde alikevel og som jeg angrer bittert på nå for selvfølgelig passer ikke kabelen min! Hannis, jeg visste det, du sa det bare for å slippe å komme ned til bilen å hente det! I'll kill u!På den annen side, jeg har nå et speilreflekskamera i min hule hånd! :D
Gjett om jeg skal ta bilder!? Muahahahahahah! Jeg skulle bare ønske at det fantes en bruksanvisning i nærheten. Det er tusenvis av knapper på det, og den eneste jeg skjønner noe av er on/off.

Etter forestillingen var vi til Tante Ingrid på Byåsen og spiste nyyydelig mat. Hun driver med internasjonal dans, og Alma var med ned på danserommet og shaka løs. Vi andre fikk ikke være med, så jeg aner ikke hva de gjorde, men det var høy musikk hvertfall. Og de var svette da de kom opp trappa etter endt økt. Ikke overraskende så sovnet Alma i bilen på vei hjem. Mange inntrykk på en dag for en liten kropp :)
Tusen takk for teatertur Dodo!

Nå er det jammen meg blitt seint, god natt og sov godt! :)

3 kommentarer

Roar

14.03.2011 kl.01:34

Artig at det ble suksess! Skulle gjerne ha vært der (men bra her i Tennessee også)! Men bilde av de to Pippiene bare må du legge ut.... Hanne: Det er MANGE typer USB-kabler....

Tanta til Beate

14.03.2011 kl.08:16

Høres ut som ei super helg da - neseskade til tross! :-)

Joakim

14.03.2011 kl.19:40

Jeg har gitt deg Beautifull blogger award. fordi bloggen din er så fin. se bloggen min for mer info.

Skriv en ny kommentar

hits