Guro gjør ting hun ikke kan.

En lang dag går mot slutten. Jeg har vært på møte i Trondheim i dag, etterfulgt av en aldri så liten Ikeatur. Den ene tingen jeg skulle ha, hadde de selvfølgelig ikke. Jeg føler at jeg har en Ikeaforbannelse hengende over meg. Hver eneste gang jeg er der mangler de det jeg skal ha. I dag var målet to hylleknekter og sengesett (har fått dobbeldyne i bursdagsgave av Hannis sjø!). Hylleknektene var utsolgt. Knurr!

Isteden slo jeg meg løs i planteavdelingen. Kjøpte to hjemmesåingssett (eller hva det nå heter). En med basilikum (Hannis mente at det var den urten jeg brukte mest. ???) og en blomsterblanding. I tillegg kjøpte jeg et hjemmegartneri og spirekasse på Hageland i går.Spirekasse har jeg hatt lyst på siden jeg ble litt supermatfrelst i høst. Jeg begynner med Mung-bønner. Eller, vi begynner. For jeg kom hjem til ei superslapp tøtte i dag. Hun snørrer og hoster og kjennes litt varm ut. "Æ vil ha fridag i mårra" sa hun da jeg kom hjem. Helt greit snuppeluren min!
Lunsjen er allerede bænkers, dette jo bare slå an hos pastaelskeren min.Og hvis dere lurte, nei, jeg eier ikke såkalte grønne fingre. Jeg er mer av typen "greier jeg å holde liv i en potteplante i ei uke så er det rekord". Så dette bli jammen meg spennende!
Stay tuned.... ;)

8 kommentarer

Elisabeth, innerst i veien

10.03.2011 kl.00:06

Lurer på om det kan være det samme hylleknektene vi ikke fikk tak i...Irriterende.

Mona

10.03.2011 kl.08:16

Nei Guro - tror ikke det er du som har en IKEAforbannelse hengende over deg. Det bare er IKEA det - det er jo ALLTID sånn, hver eneste gang! Den ene tingen du skal ha, den har de ikke - det er ikke en forbannelse - det er en naturlov ;0)

"La lykken og (frøene) gro, som gresset bak do"

Lykke til med plantene :0)

Mari-Anne

10.03.2011 kl.08:26

IKEA er nesten alltid utsolgt for et par typer hylleknekter...

Det hjemmesåingsettet prøver jeg også for tiden - basilikum og persille : )

Tanta til Beate

10.03.2011 kl.17:21

Det går an å gå inn på nett og sjekke om de har den varen du skal ha. Gå inn på "velg varehus" og bruk søkereltet. :-)

Spennende med frø og såkasser - la oss få høre hvordan det går, spesielt med basilikumen!

Tanta til Beate

10.03.2011 kl.17:22

* søkerfeltet

Guro

10.03.2011 kl.20:29

Det var Ekby Stilig jeg skulle ha. Ja jeg vet at man kan sjekke lagerbeholdningen. Men av en eller annen grunn så tar jeg det som en selvfølge at de alltid har de tingene det går mest av, hele tiden! Men neida..

Såprosjektet er i gang! Fortsettelse følger ;)

Tanta til Beate

10.03.2011 kl.20:56

Jeg følger spent med!

Mona

11.03.2011 kl.07:11

Dessuten kan du sjekke så mye du vil, om det står 5 igjen eller 10, trenger slettes ikke stemme! Kan være tomt alikevell... Men det er klart står det 200 igjen, er det sannsynligvis noe igjen da ;0)

Men vi liker jo IKEA alikevell da

Ha en super helg Guro og Alma!

Skriv en ny kommentar

hits