Trust nobody.

Hvertfall ikke hvis de sier at de kan fikse datamaskina di, jobber på Busy Internett i Ghana og faktisk ikke har en utdannelse i det de holder på med. Fandens ta disse jyplingene altså. Oppførte seg som kongelige, men føkka opp datamaskina mi totalt!

I dag har jeg nemlig bannet så det til tider røyk kraftig ut av ørene mine. Jeg driver jo å tar opp denne masteroppgaven min da. Da er det veldig greit å ha prosjekbeskrivelsen foran seg. Den var på datamaskina jeg hadde med til Ghana. Som denne unggutten skulle fikse til meg, for den var treg og jeg mistenkte virus. Nei det var ikke noe problem å fikse nei. Haha, sier jeg nå i ettertid. Han fikset og fikset og fikset. Så mye at strømledningen ble borte. Så mye at jeg var innom i ukesvis for å mase om å få den tilbake, men fyren var aldri å treffe. Så mye at da jeg endelig fikk tak i han lå datamaskina på bordet hans i hundre deler!  Så mye at da jeg til slutt fikk den tilbake var alt føkka opp. Jeg hadde blant annet plutselig to parallelle operativsystemer!? Det ene operativsystemet lå der, men jeg fikk aldri åpna det. Å der ligger alle viktige dokumenter! Fader, nå banner jeg igjen. Godt det ikke er et videoklipp dette innlegget :)

Uansett, før jeg slengte inn maskina til en ordentlig reparatør, så sendte jeg en e-post til instituttet om de kanskje hadde prosjekbeskrivelsen min liggende. Det trodde dama jeg mailet med at de hadde! Juhuu. Ganske logisk egentlig da, siden det er prosjektbeskrivelsen min de skal dømme masteroppgaven ut i fra. Problem solved!

Da jeg lette gjennom alle dokumenter jeg har, også på denne maskina jeg skriver på nå. Og der fant jeg mye rart!
Blant annet et dokument skrevet på fransk! Siden jeg ikke skjønte et eneste ord brukte jeg google translate. For å si det sånn, jeg skjønner fortsatt ingenting. Jeg gir litt av skylden til Google. Tror ikke oversettelsen hadde fått en A på NTNU for å si det sånn.

"Oversettelse fra fransk til norsk (bokmål)

Kids er tilbake på skolen.
Det er slutten på den vakre sommeren, og skolen begynner igjen. Ferien er borte.
Den støyende hektisk skolen gjenopplevde. AC Chaqun skal klassen. Gamle venner møtes, er det nye elever i klassen. Snart blir prisene Recomm, og deretter igjen tom kantine som vanlig. Kantinen er det mest livlig sted der alle er på fordypningen. Kan lenge etter klasser slutt og alle skulle dra hjem med en masse lekser til i morgen. Det er slutten av skoledagen.
Det var en fin skoledag, at jeg fortsatt lever. Jeg savner Holiday, men jeg foretrekker consetrer om å lære å ri i neste års øvre klasser.

Who wrote this?!

Ellers har jeg brukt dagens kaffepauser til å sjekke ut den offisielle siden til Kate og Williams bryllup... Jadaaaaaa, jeg innrømmer det, jeg elsker kongelige bryllup!

(det sto på hjemmesiden at det var lov til å bruke bilder derfra til "apropriate news use". Siden jeg sier at jeg elsker dem så holder vel det vann??)

Jeg må bare si at jeg gleder meg vilt til bryllupet! Lommetørkler bruker jeg ikke, men jeg skal ha en pakke kleenex klar :)

Nå er det litt mer hjemmekontor før jeg skal til byen og kjøpe bursdagsgave. Vi er bedt i 3-årsdag etter barnehagen i dag. Pølser og is. Da slipper vi å lage middag, genialt :)
Ha en fin tirsdag alle sammen!

2 kommentarer

Mari-Anne

08.03.2011 kl.12:59

Det var vel kanskje et stressmoment du ikke trenger oppi skrivingen din, men håper det fikser seg og at du får tak i de dokumentene du trenger.

Rart hvordan bryllup fenger selv om det ikke er hverken ditt eget eller noen du kjenner sitt. Jeg er akkurat på samme måte, og elsker å lese om andres bryllup, se bilder og "oppleve" dagen sammen med de. Sånn har jeg det med graviditet og babyer også. Overdreven innlevelsesevne kaller mannen min det : )

Tanta til Beate

08.03.2011 kl.17:01

:-)

Skriv en ny kommentar

hits