Hipp hurra.

Gårsdagen gikk med til giganthandling, rydding og litt baking. I dag er det nemlig selskapeligheter så og si hele dagen, første pulje rykker inn klokka tolv. Når dette blir skrevet er det bare Alma som har byttet ut nattklærne med noe annet. En sommerkjole faktisk. Det var fritt valg i kjoleseksjonen i dag.

Til kaffeselskapene i dag blir det oreokake, muffins med verdens mest usunne med nyyyydelige smørkrem, is med diverse på og fruktsalat med vaniljekesam. Vi har blitt totally addicted to vaniljekesam her i huset. Jeg innbiller meg at det er sunt, men det er det sikkert ikke.
I kveld blir det diverse tapas og sushi. Med muffins til slutt. Som sikkert ingen spiser fordi de er mette og det ikke er noe godt med muffins og vin ;)


Oreokakebolleslikkeren.

Hannis jobbet her i går, hun dro hjem ni om kvelden. Hadde aldri klart å gjøre alt vi gjorde i går uten henne. Ser for meg meg i rullestolen, med 7 handleposer på vei hjem fra Coop X-tra. Not. Planen i gårkveld var å rydde enda litt mer, henge opp klær så jeg får unna tørkestativet på badet i dag, osv. Det ble litt rydding og mye sløving...
Da jeg endelig slukket lysene og skulle slå av tv'n måtte jeg bare se gjennom kanalene først (big mistake). Akkurat da begynte Graham Norton Show, og jeg ble stuck...Noen som ser det? Det er noe av det artigste talkshowet jeg vet om. Herrlighet hvor jeg ler! Programmet i går var intet unntak, jeg lo så jeg lå over stuebordet og brølte. Ok litt overdrivelse da, men det var styggartig!

I dag har vi som sagt ikke gjort det store enda. Alma er kledd, jeg er ikke. Men badet er vasket og sofaen er gjort om så vi får plass til flere. At this moment står Hannis og kutter frukt, og jeg skal snart avslutte innlegget og kaste meg i dusjen.
Man kan jo ikke se ut som et takras når man har bursdag! :) 33 år vettu, jeg fyker jo dypere inn i 30-årene raskere enn jeg får sagt "herreminhatt".
Det er bare Alma som har fått gave i dag faktisk. For å få ha "gratis" minnekonto i Fotoknudsen, må jeg bestille en ting i året. I forrige uke måtte jeg hastebestille noe for jeg hadde selfølgelig glemt hele fristen og fikk panikk da jeg fikk purremail om at de slettet om jeg ikke bestilte noe. Det ble et puslespill med bilde av meg, Alma og Langemann :) Det kom tilfeldigvis i postkassa i dag. Dermed ble det gave på snuppa på mammaens bursdag. Hun var overveldet :)


Til å være 35 brikker var puslespillet veldig lite. Kanskje litt for høy vanskelighetsgrad for tøtta, men vi greier det fint om vi gjør det sammen.

Nå skal jeg dusje, så selskap.
Ha en strålende lørdag!
(her har jeg fått snø i bursdagsgave. Jippi...)

9 kommentarer

Mari-Anne

05.03.2011 kl.10:57

Gratulerer så mye med dagen! Håper den blir fin og at du også får noen fine gaver : )

Stine + 2 jenter = sant

05.03.2011 kl.13:19

Gratulerer med dagen... Håper du får en flott dag!! Så koselig puslespill :))

Tanta til Beate

05.03.2011 kl.13:31

Gratulerer med dagen! 33 år er en perfekt alder: man er fortsatt ung, men også behagelig voksen.

Puslespill er en super leke som utvikler hjernen! Legg merke til om Alma ser på brikkenes form eller selve bildet på brikkene. Etter hvert vil hun kanskje se på begge deler samtidig og da legger hun garantert puslespill med langt flere brikker i en fei! Kjempegøy å obserevere, det er så gøy når unger "knekker kodene" på ulike leker / oppgaver.

Sissel Grendahl

05.03.2011 kl.13:33

Gratulerer med dagen, gratulerer med dagen , gratulerer med dagen den er din :-)

Synne

05.03.2011 kl.14:19

Masse gratulasjoner på dagen din!!!!

Mona

05.03.2011 kl.14:40

Hipp hipp hurra!!! Gratulerer med dagen GURO!!!

Line Kristine

05.03.2011 kl.16:45

Gratulerer med dagen! :)

Mammarie

05.03.2011 kl.21:43

Gratulerer så mye med dagen!!

Guro

07.03.2011 kl.11:56

Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits