Nesten en kontaktannonse.

I den siste tiden har jeg lagt merke til at flere og flere mammabloggere blir kontaktet angående sponsing, reklamering og testing av diverse. Sånne forespørsler fyller ikke akkurat opp innboksen på denne datamaskinen. Noen e-poster tikker det inn, men det er av en helt annen art. I dag feks, var jeg informant til en mastergradsoppgave. Studenten fant bloggen min og sendte en forespørsel om jeg ville delta. Og siden temaet på oppgaven var noen jeg har erfaring med, så sa jeg såklart ja.


Det var litt artig å bli intervjuet, for jeg husker selv hvor dritskummelt det var da jeg gjorde intervju til min oppgave. Man har skrevet en intervjuguide, som man såklart prøver å holde seg slavisk til. Men når informanten begynner å snakke så går samtalen aldri etter sjekklista man har skrevet ned. Man tenker at man har skrevet opp punkter etter hva som er naturlig å komme inn på i en samtale, men så stemmer det aldri! Samtalen går alltid ut over temaet man har satt opp på akkurat det punktet, plutselig snakker informanten om noe helt annet, har man glemt av å ta opp punkter som skulle vært tatt opp, fikk jeg nok info på det punktet?, osv. Samtidig som man tviholder på intervjuguiden :) Bare for å ha sagt det, studenten i dag var veldig flink altså! :)


Siden jeg selv har tatt opp igjen arbeidet med min egen masteroppgave var det veldig fint å snakke med en annen som holder på med det samme som jeg (det var jo ikke uten baktanker jeg sa ja da vettu;). For det finnes ikke noe mer kjipt enn å jobbe alene uten input fra noen andre. Mange studenter er alene-jobbere, de liker ikke å dele erfaringer, dele stoff, dele meningsutvekslinger osv mens de jobber med en oppgave. Men det gjør jeg! Men jeg har ingen å dele med. Så hvis det er noen masterstudenter der ute, ta gjerne kontakt :)


I dag blir Alma hentet av Dodo i barnehagen, jeg og min far skal hente ved i ettermiddag. Halleluja sier jeg bare, endelig ved! Er det bare meg som synes det er helt sjokkerende merkelig at det i skoglandet Norge, så og si er umulig å få tak i ved??? Det er en av de tingene jeg ikke trodde skulle gå an her i verden. Det er nesten på lik linje med at vi importerer drøssvis med juletrær fra Danmark hver jul.

Siden Alma blir ivaretatt av Dodo og min far ikke kommer før fem, har jeg tid til mer kontorjobbing før vedhenting.
Jeeei.... :)

Ha en fin onsdag!

PS! Bildene er fra turen vår på Marsimartnan i forrige uke. Dagen før været slo om fra svinkaldt til vår på ei natt og skapte kaotiske tilstander. Som dere ser var jeg så heldig at jeg fikk lov til å (...) kjøre barnetoget sammen Alma. Jippi. Jeg var ikke helt komfortabel med å være passasjer der, det må jeg bare innrømme. Og det sørens toget stoppet aldri! Helt seriøst, jeg aner ikke hvor mange runder det tok på de små skinnene sine, men det var mange! Fikk virkelig valuta for billettpengene, og det er det ikke ofte man får nå til dags. Den vogna vi sitter på på det siste bildet er koblet på en hest by the way. Min mor var fotograf og hun liker visst zooming.

PSPS! Speaking of offers, da jeg sjekket blogg e-posten min i dag oppdaget jeg at jeg faktisk var invitert på førpremiere i Oslo før helgen. En film som heter Pax. Jeg må virkelig begynne å sjekke den e-postkontoen min oftere. Går det tilfeldigvis an å koble sammen to e-postadresser? Sånn at hvis jeg får en til den ene hotmailadressen min blir den automatisk sendt til den andre? Anyone??
Ikke at jeg hadde kommet til å dra til Oslo for en kinofilm altså. Det er ganske så utelukket. Men jeg bør jo sjekke e-posten min oftere enn en gang i mnd..

6 kommentarer

Ainakh

02.03.2011 kl.15:45

Så søtt design! :)

Pia

02.03.2011 kl.18:24

Mailboksen min fylles ikke opp med tilbud. Men jeg ble invitert til Pax. Og dro. Synes jo det er enestående å få slike gratis tilbud. Vi fikk bøker og greier! Så etter deg, men regna vel med at du ikke var der...

Oss i Ugleveien

02.03.2011 kl.19:56

Jeg får ingen mail overhodet!... :(

Gøy å bli intervjuet da.

-Desirée.

Elisabeth, innerst i veien

02.03.2011 kl.20:25

Bugner ikke over i min mailbox heller, men PAX-invitasjon fikk jeg - og var der og skulte på de andre, he he.

Lykke til med kontaktsøket.

Nina

02.03.2011 kl.20:50

Hvis du skaffer deg Mozilla sin e-postleser Thunderbird, så kan du få den til å ta inn e-post fra flere e-post adresser :-)

Henriette

28.11.2011 kl.13:12

Jeg får heller ingen sponsing. Har nettopp lagt meg ut på www.innut.com så får se om det bedres, men er veldig åpen for forslag til hvordan gå frem.

Skriv en ny kommentar

hits