Mat. Og litt møte. Og ei stor jente!

Dagen i dag, sett fra et kulinarisk synspunkt, har vært helt krise. Etter å ha bodd på Rica Nidelven Hotell i tre dager er det rett og slett en gigantisk nedtur å komme hjem. Sånn matmessig sett, såklart. For jeg har bare en ting å si om maten på Rica, oh my f***ing GOD! Jeg har hørt snakk om frokostene der før, har jo fått med meg at jeg skulle til et hotell der frokosten var kåret til den beste hotellfrokosten  i Norge. For å si det sånn: ENIG!

Tradisjonen opprettholdes: fredagspizza! Hun har et godt grep om lypsylen ser jeg... ;)

Når det gjelder lunsjen, enig der også! Fyttekatta. Jeg har spist meg fordervet i helga. Det er faktisk helt sant. Jeg finner det vanskelig å beskrive hvor bra det var, man må liksom ha vært der for å se hele matbildet.
Så trondheimsfolk, spander på dere en frokost der ei helg, jeg lover dere at dere ikke kommer til å bli skuffet! For det er nemlig lov å komme å spise frokost der (om man betaler såklart) selv om man ikke bor på hotellet. Men vær tidlig ute, det var smekkfullt, alltid.

Alma på bussen.

Må legge til at det er faktisk det beste hotellet jeg noensinne har bodd på. Ikke bare når det gjelder maten, men alt. Personalet blant annet, uansett hvem jeg snakket med, var de de mest hyggelige og serviceinnstilte hotellansatte jeg har vært borti. Og i mine 15 år som tillitsvalgt i ulike foreninger så har jeg bodd på sinnsykt mange hoteller. Etter hvert finner foreningene hoteller som de bruker om og om igjen, så det var kult å komme til et helt ukjent hotell denne gangen. Og om tre uker blir det faktisk enda et hotell jeg ikke har vært borti før, spanande! :)

Alma og Vero på trikken.

Mens jeg har hatt møtehelg har Alma vært på helgebesøk til Vero. Første gangen hun lå over til noen utenom familien. Dvs, Vero er nå så og si familie, men likevel. Det er nå litt spesielt å sende avgårde tøtta helt alene da :) Såklart gikk det helt strålende. Jeg er jo nesten litt skuffet over at jeg var så lite savnet! Neida :) Innser at jeg har fått ei stor jente i hus, som drar på overnattingsbesøk, uten meg! De har kosa seg max begge tøttene i helga, og Stokkanhaugfolket også vil jeg tro :)

Alma snakker med fiskene.

Det var trikketurer, bussturer, kafèbesøk, pannekakesteking, lesing, baking og mere til. Alma fikk til og med hilse på Guro hjemme hos foreldrene til Vero. Guro er i det huset ensbetydende med en akvariefisk. Den er oppkalt etter meg fordi den er (les: var) gul. Jeg er veldig imponert at FiskeGuro lever enda, hun er gammel! Nå vet ikke jeg hvor lenge en fisk lever, men FiskeGuro må ha tøyd strikken ganske langt? I tillegg lever hun utendørs i en dam om sommeren, og lever nok livet litt farligere der enn innendørs.

Ut på tur.

Da jeg kom og hentet Alma på søndag var det såååå godt å få en megaklem av snuppeluren min. Vi fikk deilig middag hos Vero før vi kjørte hjem. Kake hadde hun også bakt. Jeg tvinner mine hender enda for at jeg ikke greide å presse i meg mer enn ett stykke blåbær/bringebærpai. Den var så god! Men magen var så full etter Ricahelgen... :( Alma sovnet i bilen på vei hjem, sov faktisk hele veien. Så da det var leggetid var mora stuptrøtt og datteren lys våken... Etter å ha gått strekningen stue-soverom x antall ganger fikk hun heller komme opp og sitte og kose i sofaen sammen meg. Vi så begynnelsen av Music & Lyrics sammen, så ble hun endelig trøtt og kunne legges for natta. Jeg så såklart ferdig filmen, elsker den! Har nynnet på PoP-sangene i hele dag :)

Alma strør til mamma skal komme med rullestolen!

Nå er det natta igjen, jeg skal komme sterkere tilbake med flere innlegg fremover, I promise!
God natt :)


Snabelklem fra Alma! :)

4 kommentarer

Mari-Anne

01.03.2011 kl.09:33

Ååå! Elsker frokostene på rica nidelven. Om mannen min skal være ekstra snill med meg, så bor vi en natt på hotell i egen by sånn at jeg får hotellfrokost :)

Vero

01.03.2011 kl.10:15

Tanta til Beate

01.03.2011 kl.13:22

Høres ut som en fin helg for dere begge ja!

Kari på Stokkanhaugen

01.03.2011 kl.17:37

Vi kosa oss masse. Kjempeflinke Alma, som er sååå "sjenert" når hun møter oss, men etter 2 min. så er hun tillitsfull som bare det. Håper Alma kommer på bytur igjen snart.

Skriv en ny kommentar

hits