Sjokolade og håndkrem. En bra fredag.

Hvis noen av dere lesere der ute har bodd på et Ricahotell, hvor i all verden er temperaturstyringen på rommene? Jeg holder seriøst på å fryse ihjel. Jada, en overdrivelse såklart. Men det er kaldt her altså. Ikke tør jeg å ringe resepsjonen å spørre heller. Og jeg går altså ikke ned in person, for jeg har allerede hoppet inn i koseklærne mine, og det er så mange poshe folk som bor her at det tør jeg hvertfall ikke. Det er nesten så jeg spretter vinflaska som er strategisk plassert rett foran tv'n. For rødvin er den eneste medisinen jeg kjenner som funker mot kalde tær.


Den smilrullen roper navnet mitt, høyere og høyere... Heldigvis så leste jeg testen av sjokolader i avisa for noen dager siden. Så jeg vet at alle sjokoladene hotellet har stilt ut ligger nederst på sjokoladesunnhetsskalaen. Phju. Ferdig med den indre skal-skal ikke-diskusjonen liksom. Nei nå lyver jeg, jeg har sinnsykt lyst på smil enda!
Men jeg kan egentlig ikke klage, for på vei hjem fra middag i kveld hamstret jeg til en tv-kveld på hotellrommet :)


Dette var faktisk den minste stratosen jeg fant på Meny! På salg var den også, bare 16 kroner. I like. Selvfølgelig gikk jeg på en smell i butikken i dag også. Denne gangen gjelder det håndkremen (på bildet). Hotelluften er ekstremtørr, på alle hoteller. Undertegnede glemte selvfølgelig håndkremen sin hjemme. Tok med meg den første og beste (og den som så bittelitt mer fænsy ut en resten av utvalget) håndkremen jeg fant på Meny. Jeg stusset litt på at det kostet nesten 150 kr for en halvliter pepsi, en potetgullpose, stratosen, en sjampo (på salg, 19 kr) og håndkremen. Når jeg ser på kvitteringen vel tilbake på hotellrommet så koster den bittelille (bare 50 ml!) tuben med håndkrem 67 kroner!! Damn it, når skal jeg lære meg å sjekke priser før jeg slenger noe på kassabåndet?!

Nå tror jeg at jeg skal hoppe i dusjen og ta en lang og varm kropsskylling. Så blir det senga for i morgen er det atter en lang møtedag. Men først må jeg bare opplyse om en Gi-Bort (for da får jeg ett ekstra lodd ;)

 Elisabeth, Innerst i veien har en Mini-gibort i anledning av at hun selv har bursdag. Det er snilt det!
Meld dere på om dere har lyst på disse supersøte øredobbene.

Nå, dusj. Så natta.
Gudd nait!

5 kommentarer

Tanta til Beate

25.02.2011 kl.22:56

Det er klart du må ringe resepsjonen og spørre hvordan varmen reguleres!

Elisabeth, innerst i veien

26.02.2011 kl.12:57

Var nylig på et Rica-rom, men husker ikke det med temeraturreguleringa. Håper du fiksa det - og at den kremen i det minste viser seg å være supergod.

Vibeke

28.02.2011 kl.11:46

Den håndkremen e faktisk svært go! Lure på om d finnes sånne knøttsmå tuba på flyplassen t 50,- D vil da sei at akkurat den va billi ;)

Pia

01.03.2011 kl.18:26

Jeg har ikke så mye Ricaerfaring.

Så får vi håpe at du vinner hos Elisabeth:)

Guro

01.03.2011 kl.21:13

Oppdatering: jeg fant jo såklart ut hvordan man skrur opptemperaturen da jeg la meg. For da jeg satt i senga kikket jeg rett på radiatoren under vinduet.... Gådd, enn å være så teit. Selvfølgelig er det bryter på radiatorene!!... Jaja. Godt å ha det kjølig om natta, men på lørdagen guffet jeg opp tempen på rommet :)

Vibeke: jeg kan ikke si at jeg synes kremen var revolusjonerende bra. helt vanlig :) Nå har Alma greid å stikke av med den, så jeg finner den ikke lengre...

Skriv en ny kommentar

hits