Familieforøkelse.

De siste ukene har det bodd en fin liten fyr sammen oss. Fra å være en relativt fremmed liten ting, tok det plutselig ca tre minutter så ble han Almas bestevenn. Han sover sammen oss, han er med i barnehagen, han er med på butikken, han sitter ved bordet når vi spiser osv. Kort oppsummert så er han med oss overalt.

Det snedige er at han har seriøst en stemme som er veldig lik min. Om jeg gjør den om litt da. Lurer på om det er derfor vi får så rare blikk når vi er ute med han? Ja forresten, han har jo et navn da, og det er Bomull! Alma som døpte han det, og jeg synes det er et kult navn jeg. Vi fikk litt rare blikk da Bomull var med i barnehagen de første gangene, men i går ble han etterspurt av alle, da vi for en gangs skyld glemte å ta han med.
Jeg knipset et bilde av sovegjengen nå i kveld. Bomull er han blå fyren.


Yezzz, det er votten min. Fra nå av en del av familien og lyder altså navnet Bomull.
Jeg er igrunnen litt usikker på hvordan det hele skjedde. Mener at det var Dodo som dro frem den snakkende votten min da vi var på middag der og krølle ikke akkurat satt stille ved matbordet. Men da het han Vottulf (eller noe sånt). Noen dager senere var vi der igjen, og Alma begynte å rope etter "Bomull". Hverken jeg eller Hannis skjønte bæra, helt til jeg bare "e det votten du rope på?". Og det var det. Siden har han vært ved vår side, døgnet rundt.

Det (not so) fantastiske for meg er at jeg er stemmen til Bomull. Jeg vridde meg av flauhet den første gangen Bomull skulle snakke i barnehagen. Det er jo ingen som skjønner noe som helst når vi drar frem en snakkende vott. Kan ikke si at jeg digger å dubbe en vott i matbutikken heller, men heldigvis handler vi på tider da det ikke er så fryktelig mange kunder i butikken.


Rigmor har forresten også vært med i barnehagen en dag. Det er skinnvotten til Dodo. Kåre (den andre votten) måtte bli hjemme. Ja jeg tuller ikke altså. Kommer man inn døra til oss for tiden, med votter på, må man bare regne med å får spørsmål om hva de heter. Og en samtale med vottene er å foretrekke synes Krølle.
Lenge leve fantasien sier jeg bare, hva hadde vel livet vært uten :)

Sorry, nå glemte jeg jo nesten å presentere de andre kameratene som ligger så søtt og sover i senga. Kaninen som er trykt inntil ansiktet til Alma er Gi. Aka Kaninen. Rett og slett. The one and only. Den man ikke kan sove uten. Den man får anfall om må vaskes en omgang i maskinen. Den som kan puttes inn i enhver krisesituasjon og på sekunder roer ned alt.
Hunden heter Hedda H. Oppkalt etter artisten. Så kommer vi til den andre kaninen, som har fått det lite flatterende navnet "Litjkallen". For dere som ikke kan trøndersk, litjkall= hankjønnets tisseorgan. igjen, skjønner ikke helt hvordan avkommet mitt kom på akkurat det navnet. At hun ikke skjønner betydningen av det er åpenbart, hun blir rasende sint når noen ler av navnet (noe alle gjør når de blir presentert for ham).

I nattens mulm og mørke er det Gi, kaninen som gjelder. Litjkallen og Hedda H ender gjerne på gulvet. Bomull ender som regel under dyna en plass. Og det kan jeg bare fortelle, en tova vott klør som bare farsken mot et lår o.l!

Klokka er nå 22.00 (nesten hverfall) og jeg vurderer seriøst å gå og legge meg. For det er jo ikke House i kveld. MøkkaNRK, hvor har dere gjort av han!?! I want him back!
God natt alle sammen.

(jeg overlevde faktisk levering i bhg i minus seksten grader i mårrest!! I morgen skal vi heldigvis ta fridag og gå på marsimartnan)

6 kommentarer

Stine + 2 jenter = sant

23.02.2011 kl.22:01

He he, hærlig.... Gratulerer med familieforøkelsen :))

marita

23.02.2011 kl.22:46

Hehe, fantastisk at det var ein vott :P

Elisabeth, innerst i veien

23.02.2011 kl.23:42

Ha ha ha, så herlig! Hurra for fantasien ja. Vakker sak.

Yong

24.02.2011 kl.07:30

Hihi - søteste tuppelura! Hvem har vel sagt at noe må ha ben og armer(evt bare ben) for å få et navn og en plass i flokken... :))))

Tanta til Beate

24.02.2011 kl.10:05

Hihihihi! Herlig! Så flotte navn Alma har på de myke vennene sine!

Mammarie

01.03.2011 kl.22:02

Haha, konge!! Ser for meg du som må være votte-stemme i barnehagen :D

Skriv en ny kommentar

hits