Kongelig besøk og testkjole.

Sorry for dårlig blogging de siste dagene. Jeg har hatt det supertravelt. Kronprinsessen var jo på Levangstur i dag, så i går gikk dagen min med til å gjøre research på hvor og når hun skulle forflytte seg, og så lage en strategi. I dag har jeg selvfølgelig brukt dagen til å plassere meg langs ruten kronprinsessen tok til de ulike plassene hun besøkte i byen. Det var ganske så slitsomt, måtte jo knuffe unna hundrevis av barnehagebarn på min vei. Heldigvis hadde jeg rullestolen, det er ganske enkelt å dytte vekk barn med den. Det gjelder bare å ha litt fart.

Dere ser det for dere? Neh.. Det er nok ikke slike ting jeg har brukt de siste dagene til :) Kronprinsessen var i byen i dag altså, det er helt sant. Men det eneste jeg så til henne var da toget hennes la til ved stasjonen. Det så jeg fra stuevinduet mitt, jeg har panoramautsikt ned mot byen nemlig. Jeg hadde ikke tid til å få med meg mer enn toget, for jeg måtte hoppe i dusjen og gjøre meg klar til Trondheimstur. Har vært på møte der i dag. I gårkveld var det kveldsmøte (over nettet, heldigvis), så det er da nok å gjøre om dagene.

I tillegg har jeg gjort ferdig ullfiltkjolen til Alma. Det tok litt lenger tid enn jeg beregnet, for jeg måtte trø til med de hersens skråbåndene igjen. Jeg sier hersens fordi jeg ikke hadde sytråd i samme farge som skråbåndet. Det førte til at jeg måtte sy de på for hånd på innsiden av kjolen. Knurr. Drittkjedelig. Alma ønsket seg hjerter på kjolen. Jeg suger på frihåndstegning, så det endte med at jeg i (barne)nattens mulm og mørke har sydd på ferdigklipte ullfiltfigurer fra Søstrene Grene. Er spent på hva sjæfen sier i morgen. Jeg hadde egentlig lovt henne bokstaver på kjolen også, det håper jeg hvertfall hun har glemt.

Nå er jeg egentlig så trøtt at jeg tenker å avlutte innlegget med brask og bram, bilder av kjolen. Ja jeg vet, kvaliteten på bildene er dritt, men jeg er alt for trøtt til å ordne belysning osv nå. Og ja, jeg har ikke presset sømmene på kjolen enda, så den blir myyye finere når det er gjort. Forhåpentligvis før Alma drar avgårde til barnehagen i morgen. Hvis jeg gidder.
God natt!
Noen vil sikkert tenke at det er noen merkelige fargekombinasjoner jeg har satt sammen. Vel, jeg har bare brukt ting jeg hadde fra før. Det er liksom en test på ullfiltkjolesying det her. Tror ganske bestemt at jeg skal droppe å ha to deler på baksiden neste gang. Legger heller de to mønsterdelene sammen og tegner det av til ett stykke.
Kjolen er i str 4 år, så er spent på om den passer.

4 kommentarer

Mona

18.02.2011 kl.08:08

Imponert Guro, søt kjole! :0)

Tanta til Beate

18.02.2011 kl.08:22

Søøøt! Kjempefine farger!

Vibeke

18.02.2011 kl.10:00

Kjolen va kjæmpefin den Guro! :)

Skulla ønska æ ha virry like flink t sånnt, men så hi æ jo gut å æ da, så d begrense sæ vel læl.. ;)

tamtitei

18.02.2011 kl.10:58

He he, må si jeg lurte litt da jeg leste det første du hadde skrevet. Lurte litt på hva slags blogg jeg hadde havnet innpå :) Nydelig kjole forresten, den burde "sjefen" blir fornøyd med

Skriv en ny kommentar

hits