Endelig er den tilbake!

Sylysten er herved offisielt tilbake med brask og bram. I dag bestilte jeg til og med boken "Barn igjen" av Lisbeth Bjørndal. Gleeeeder meg til å få den i postkassa!!


Barbro sydde noen knallfine skjørt fra et mønster i denne boken, og jeg har sett kjoler på andre kreative blogger som også er fra nevnte bok. Det beste er at det ser ikke ut til å være noen kjempevanskelige syprosjekter i den, så jeg har store forventninger nå altså (la oss krysse fingrene for at jeg ikke går på en megasmell....).

Vi har hatt leke- og kveldsmatbesøk her i huset i ettermiddag. Nabojenta og mammaen var her. Jentene lekte så fint sammen atte. Og kveldsmaten falt hvertfall i smak, de langet innpå begge to. Kakao og varme rundstykker gikk ned på høykant. Jeg tror begge vi mammaene var en smule overrasket over hvor mye de faktisk fikk i seg :) Godt å se at de har matvett!

Etter at besøket var gått og Almaen min lagt, klippet jeg ut delene til en ullfiltkjole til snuppa mi. Jeg har jo hatt både mønster og stoff liggende her i evigheter, på tide å gjøre noe med det. Hvertfall før vinteren er over, ullfilt er en smule varmt om sommeren. Det skal være hekte bak på kjolen, og det har jeg aldri vært borti før. Derfor har jeg ikke gjort noe mer med kjolen enn klippingen i kveld. For det første så må jeg kjøpe en hekte, og for det andre så må jeg forske (google) litt på hvordan hektepåsyingsprosessen foregår. Tomorrow is another day, som ghaneseren sier.
Han skal jeg forresten skype nå, så er det rett til sengs etterpå. Snuppeluren skal på karneval på barnehagen i morgen, så vi må være effektive i morgen tidlig :)

God natt alle sammen!

PS! Hvis dere ikke har tittet innom bloggen Barbros lille atelier før, do it! Hun har den beste kreative bloggen jeg vet om! Tror ikke det er en ting hun har laget uten at jeg har sukket for meg selv foran dataskjermen og tenkt "åh, sånn vil jeg også ha" :) Helt sant. Bare se selv.

Én kommentar

Guro

16.02.2011 kl.11:23

Hei:-)

Dette har ingenting med saken å gjøre, men jeg skvatt da jeg så blogg-tittelen din, for jeg heter Guro og min 6 måneder gamle datter heter Alma. Syns det var ganske gøy:-) Har akkurat startet en blogg selv. Helt nytt for meg, men jeg tenkte jeg ville prøve det...

Skriv en ny kommentar

hits