Pillows.

I går fikk jeg syånden over meg igjen, for første gang i dette herrens år 2011. Den har vært borte ei god stund, for å si det mildt. Ganske nøyaktig i 2 måneder. Noe avanserte greier har jeg ikke startet med. Puter er et sikkerstikk. Det kan selv den mest uerfarne syerske klare, og det er faktisk helt sant. Dere som påstår at "jeg er helt hååååpløs med symaskinen", dere kan faktisk greie å lage ei pute. Om dere vil da såklart. Noen vil jo ikke, og det er helt greit å ikke ville også. Men det er noe annet enn å ikke kunne.

Den bakerste såklart. Jeg driver ikke med knappedesign, enda..;)

I høst kjøpte jeg et stoff som jeg elsker, men som jeg faktisk ikke har sydd en eneste ting av enda (why??). Bortsett fra et minihjerte. Det er så lite at det egentlig ikke teller med. I går ble det ei finfin pute til sofaen. Må ha litt farger inn i denne steinkalde og grå vinteren vi har her i trøndelag. I dag sydde jeg et putetrekk i samme stoff til ei avlang pute jeg har i lenestolen. Pluss et lilla putetrekk som også har fått plass i sofaen.

Ikeainnerputene er så slappe! Tror jeg må investere i en ny..

Jeg har gått gjennom stoffene mine, og de er enten rosa/lilla eller grønn/blå/turkis. Why? For øyeblikket har jeg fryktelig lyst på noe gulfarget stoff av noe slag. Gult er kult! Også har jeg har en bunke ghanastoffer som J hadde med da han kom før jul. Men en ghaneser og en ikke-ghaneser har tydeligvis veldig forskjellig oppfatning av hva som er et typisk "ghanastoff". For jeg fikk ikke akkurat det jeg tenkte meg. Hva jeg skal gjøre med stoffene aner jeg ikke. Jeg håper virkelig ikke at han forventer seg ett eller annet i stuen med de stoffene neste gang han kommer. Gulp.

Nei nå er det natta her. I morgen er det atter en dag med rullestolrally til barnehagen. Det er seriøst helt freezing her for tiden. Da jeg kom hjem igjen i mårrest hadde jeg faktisk vondt inni nesen av kulde. I morgen har Alma i tillegg bestemt at vi skal ut å gå tur etter middagen. Oh I can't wait...
God natt!

5 kommentarer

wicca81

15.02.2011 kl.00:52

så fine da :-D flink du :-)

Tanta til Beate

15.02.2011 kl.02:10

Kjempefine puter i lekkert stoff!

Pia

15.02.2011 kl.09:42

Okei, da, kanskje jeg hadde klart det hvis jeg hadde prøvd. Men jeg vil ikke. Så jeg lar meg imponere over putene dine!

Guro

15.02.2011 kl.11:32

Takk!

Pia: det er en ærlig sak å ikke ville :)

heidi

15.02.2011 kl.22:56

Saa fine puter du har sydd. Og du har rett, det er ikke det mest vriene aa sy. Jeg har ogsaa klart et par av dem men det var jammen lenge siden naa.

Og saa morsomt med Bomull... Jeg sitter og humrer her jeg sitter. Tenker paa deg som maa ha lange samtaler med en handske i butikken;) Hehe, tenkter folk titter.

Skjönner de ikke bare at dette er helt normalt naar man har smaa barn??

lenge leve fantasien sier jeg bare.

Fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

hits