Samvittighetskvaler. Og fine gaver!

Jeg sitter her med en samvittighet svartere enn den mørkeste trøndelagsnatt. De siste dagene har jeg vridd meg i samvittighetssmerter bare jeg tenkte på ordet "blogg", og jeg har måttet stille spørsmålet, har jeg blitt en av dem??

Med tanke på det siste innlegget må jeg vel svare ja. Men det var ikke meningen!!!... Er det noe jeg hat.. misliker sterkt så er det bloggere som driver med teasing. Eller på godt norsk, de skriver innlegg der de "har noe kjempespennende å fortelle, men det tar vi en annen gang", de har "kjøpt noe superfantastisk fint, men viser det i morgen", eller så har de "bakt ei helt vidunderlig god kake, oppskrift kommer senere" eller det verste/beste (alt etter hva du liker) av alt; "nå har jeg virkelig store nyheter å komme med, vil ikke skrive mer om det nå. Men du kan kanskje gjette hva det er?". Aaaaaaaarg! Leser jeg blogger med slike innlegg slår trassetrollet i meg til, og jeg går ikke inn på den bloggen resten av uka, minst (det er faktisk sant....).

Og så sitter jeg her, og har gjort det samme selv! Såklart dere lurer på hva slags jobb jeg har fått meg, og jeg angrer bittert på at jeg i det hele tatt nevnte den når jeg ikke hadde plass til forklaring i innlegget. For det ble så sinnsykt langt. Jeg greier aldri å skrive korte innlegg, det har dere lesere allerede fått med dere. Og dere leser nå likevel ser jeg. Men det finnes jo grenser på lengden på innlegg, selv for meg.


Altså, jeg har fått jobb, og det er en 50% prosjektlederstilling. Det er et prosjekt som gjennomføres av FFM (foreningen for muskelsyke), midlene kommer fra Helsedirektoratet. Prosjektet er et informasjonsprosjekt rettet mot barn og unge med nevromuskulære sykdommer, eller som er pårørende til noen med det. Nesten alt informasjonsmateriell som finnes er rettet mot voksne, og det gjør det veldig "skummelt" å lese om diagnoser for barn og unge. Derfor skal vi lage nye diagnosebrosjyrer rettet mot denne gruppen, det skal filmes diagnosevideoportretter og det skal drive med oppsøkende virksomhet rettet mot helsepersonell og andre som har nær kontakt med barn og unge med muskelsykdommer. I tillegg skal det holdes kurs for ungdommen sånn at de selv blir opplært til å kunne bidra i den oppsøkende virksomheten mot helsepersonellet, og som likemenn for andre barn og unge.

Jeg har så vidt fått startet, og gleder meg virkelig til å drive med dette fremover. Det er kjempespennende, og jeg kommer til å lære masse. Det som er så bra med jobben er at jeg har hjemmekontor, og kan bruke kveldene når Alma er lagt til å jobbe. Dermed har jeg muligheten til å både studere og jobbe samtidig, perfekt! Enkelte dager sitter jeg såklart med dette på dagtid også, for kontakt med andre må jo gjøres når de er på jobb. Men mye kan som sagt gjøres når som helst på døgnet. Og er jeg sliten en dag, så tar jeg fri og gjør heller desto mer dagen etterpå.

(sukkerbøssa fra GG som jeg kjøpte på fredag, cuuuuuute!:)

Jeg lover, jeg skal aldri drive med sånt teasingtull igjen!

Bildene er av ting jeg fikk til morsdagen. Jeg er ikke vant til å bli feiret, Joe er her jo aldri på denne dagen. Men i år fikk jeg kjempemange fine ting! Snilleste Yngvild kom med den fine gamle koppen på lørdag. Et skikkelig bruktfunn! Passet perfekt på hylla mi i stua. Det er så artig å få noe som viser at giveren virkelig har tenkt på at denne gaven kan passe akkurat på den plassen! Nå henger koppen ved siden av mine første sko. Kunne ikke ha passet bedre inn der. Tuuusen takk :) Jeg fikk også tulipaner av Alma da vi var på kjøpesenteret på lørdag. Via morfaren min ;) Jeg elsker tulipaner!

Skal heller ikke glemme gaven jeg fikk av Alma (Dodo) i går, en bodylotion og en peelingting. Den var dog ikke så uventet. På fredag skulle Dodo hente Alma i barnehagen, de skulle på kjøpesenteret og diverse. Jeg var på vei hjem derfra da jeg møtte dem der. Da jeg spurte Alma om de skulle kose seg nå, så sa hun "vi ska kjøp gave, t !". Om kvelden spurte jeg om de hadde hatt det artig på kjøpesenteret. Da kunne hun velvillig fortelle at de hadde kjøpt gave til meg, og det var en bodylotion :) Tilfeldigvis så hadde jeg også kjøpt nettopp det til Dodo, bodylotion og peelingting... Men det var ikke samme merke og ikke fra samme butikk da. Phju.

Nuh skal jeg rydde litt i nærområdet mitt (les: stua/kjøkkenet) før jeg setter igang med litt e-posting og skriving.
Ha en flott mandag alle sammen!

4 kommentarer

Mari-Anne

14.02.2011 kl.14:04

De er så søte når de ikke klarer å vente med å fortelle! Gratulerer så mye med jobb da, det er sikkert kjempespennende!

Tanta til Beate

14.02.2011 kl.16:41

En spennende og viktig jobb! Lykke til!

marita

14.02.2011 kl.19:28

Gratulera så mykje med ny, spennande jobb! :)

Guro

15.02.2011 kl.11:31

Tusen takk alle sammen!

Skriv en ny kommentar

hits