Hei hei, god dag, her er vi.

Long time, no writing... Sånn blir det bare noen ganger, bloggen er bare et artig tidsfordriv og dermed blir den (dessverre?) bortprioritert nå og da. Mye har skjedd på den uka jeg har vært fraværende her i internettverdenen. Jeg hadde omgangen, light. Dvs ikke spying, men helt sinnsykt kvalm og dårlig i magen. VI har vært invitert bort på middag så og si hver eneste dag siden sist, så vi har nesten ikke vært hjemme. På onsdag dro Joe tilbake til Ghana, og jeg har fått meg jobb!

(legg merke til hanskene. str 4-6 år. aaalt for store (og et heeeelvette å få på), men de måtte hun ha kunne hun fortelle meg da vi så dem på KappAhl;)

Forklaring må til ser jeg.
Joe dro på onsdag, og det går helt fint med oss. Dette er første gangen Alma virkelig skjønner konseptet med at han skal dra bort for ei lang stund, og uansett hvor mye man forbereder en treåring, så faller verdenen hennes i knas i det han drar. Jeg begynte ikke å forberede henne på avreisen før en uke før han dro. Hun har jo ikke noe tidsbegrep, så hvis jeg skulle begynt mange uker i forveien hadde hun vært stressa i flere uker også. For den siste uken var hun helt på felgen hver gang Joe gikk ut ytterdøra. Selv om hun visste at han skulle dra midt på natta og at vi skulle vekke henne for å si ha det, så var hun kjemperedd hver gang han forlot huset. Men det gikk bedre etter mange forklaringer og forsikringer på hvordan alt skulle foregå altså. Den siste dagen hadde far og datter kosedag sammen. De tok til og med bussen til kjøpesenteret og kjøpte is. Buss er stas, så Alma var storfornøyd :) Om kvelden var tøtta hyperaktiv. Hun greide rett og slett ikke å sovne, så da klokka var ti ropte hun at hun var sulten. Tror ikke hun sovnet før i ellevetiden. Moffa var så kjempesnill at han sto opp halv fire på natten for å kjøre Joe til Værnes. Jeg fant ut at jeg kunne ikke kjøre han, for Alma kom sikker til å være fra seg, og da kunne ikke jeg også forsvinne ut i natten. Tusen takk Moffa, du skal få en fiiiin overraskelse :)


På onsdagen tok Alma fri fra barnehagen, og vi hadde en skikkelig kosedag. Vi sov til halv elleve (!) og tok en rolig morgen (formiddag) før vi tuslet til byen på kafè der snuppa fikk is med slange i, vaffel og juiceboks. Etterpå var vi i parken og lekte, så handlet vi almavalgt middag (fiskeboller i hvit saus) før vi besøkte Oldefar. Det ble en sen middag, smoothie til kveldsmat og tidlig kveld. Kjempekos dag.
Torsdag derimot, den slo oss raskt og brutalt tilbake til hverdagen. jeg stressa livet av meg for å greie å levere Alma i barnehagen i rett tid, for jeg skulle på møte klokken 09.00. Det var hallelujastemning da jeg raste inn i leiligheten etter å ha levert i barnehagen for å oppdage at jeg hadde 5 min til overs så jeg kunne spise et knekkebrød! I dag hadde vi ikke stressmorgen, men klimaet jobbet mot oss, det var -12 grader da vi dro ivei...
Hvis noen lurte, nei jeg kjører ikke bil til barnehagen. Det er mye mer slitsomt for meg og baske Alma og rullestol inn og ut av bilen enn å bare sette oss i rullestolen og suse i vei med den til barnehagen. Det er nemlig ikke langt dit.


I dag fikk jeg min første lønn, ordentlige egentjente skattepliktige lønn! Det er stas :) Det måtte såklart feires, og jeg bestemte meg for å innvilge meg et par klesplagg. Garderoben min er seriøst noe av det mest utdatete som finnes, og det er faktisk ikke en overdrivelse engang! Både generasjonen over og under meg i familien har mer moderne klær enn meg.  Jeg går igjen i det samme, alltid. Når jeg skulle kjøpe noe i dag, så fant jeg selvfølgelig nesten ingenting... Bortsett fra rådyre Chill of Norwayklær da, men det greier jeg ikke å kjøpe, dyyyyrt. Men akk så fantastisk flotte klær ;) Til slutt fant jeg et supersalg på Cubus, så jeg kjøpte 4 bluser og 1 strikkejakke til den nette sum av 165 kroner. Er det det man kaller et kupp eller!? (Og så brøt jeg alle lover og regler og kjøpte meg en Green Gate kopp og sukkerbøsse fordi butikken hadde fått inn masse nye mønstre!!!!... men siden klærne var så utrolig billige så må det da være lov til en kopp eller tre???)


Nå ligger snuppeluren og snorker i senga mi (forkjøla med tett nese) og jeg slapper av foran tv'n med en (ny greengate)kopp med Pepsi Max. Hun var rask til å kreve plassen sin i mammsenga, den tøtta. Jeg er en dårlig oppdrager og lar henne få lov. Når vi har vent oss til jentetilværelsen i heimen så kanskje jeg blir strengere. Kanskje... ;)

Kommer tilbake med jobbinnlegg, det her ble jo aaaaalt for langt et innlegg.
Fin fredagskveld til dere!

7 kommentarer

11.02.2011 kl.21:42

Likte så godt genseren datteren din hadde på seg på header bildene, gud den var nusselig! kjøpt eller strikket?:)

Guro

11.02.2011 kl.21:57

Hei! Genseren ble i sin tid strikket til søsteren min som nå er 22 år :) Så ja, den er hjemmestrikket. Men mer info om den enn det har jeg dessverre ikke...

Hege

11.02.2011 kl.22:30

Gratulerer med jobb Guro! Så gøyalt!

Elisabeth, innerst i veien

11.02.2011 kl.22:48

Huff, klart lillemor blir stressa når pappa drar. Fint dere fikk dere en skikkelig kosedag etterpå.

Gratulerer med jobb! Og klart du kunne unne deg noen GG-saker når du gjorde DET kleskuppet. Ha en fin helg.

Tanta til Beate

12.02.2011 kl.10:05

Gratulerer med jobb! Fortell, fortell! :-)

Pia

12.02.2011 kl.12:24

Jeg leste meg gjennom her og var spent på jobben, jeg da..;)

Det er vel ikke lett å skjønne dette med at pappa drar og blir borte ei stund.

Ha ei fin helg! Og grattis med jobb!

Synne

12.02.2011 kl.14:39

Gratulerer med jobb, gleder meg til å høre mer om det! :))

Skriv en ny kommentar

hits