En siste krampetrekning. Kom igjen og stem!! :D

Da var det med ett bare noen timer igjen til Foreldremanualens Mammablogg Awards er over, det vil også si at det bare er noen timer igjen å stemme, og det vil igjen si at det er bare noen timer til jeg slipper å tenke mer på konkurransestyret, stemmesanking(tigging) osv. Det skal bli godt!

Målet mitt var å få 50 stemmer, akkurat nå har jeg fått 150!!! Det er helt sprøtt, hadde aldri regnet med at så mange ville stemme på min knøttlille blogg. At andre synes at min blogg er verdt å lese, er den beste motivasjonen for å blogge videre jeg kan få. Tusen tusen tusen takk til alle dere som har stemt!

For å kjøre konkurransestilen helt ut (hallo, jeg kan jo ikke gi meg i tolvte time liksom) så oppfordrer jeg alle som ikke har stemt enda, og som såklart liker min blogg, til å gå inn her og stemme på "Guro og Alma" under "Mest velskrevne mammablogg" litt ned på siden.

(dette er merket du skal se etter:)

Det går an å stemme en gang per ip-adresse. Jeg aner strengt tatt ikke hva en ip-adresse er, men jeg leste en artikkel på vg.no i dag, der det står at verden holder på å gå tom for nettopp ip-adresser. Det er bare 17.636.446 ip-adresser igjen, for meg høres det helt sinnsykt ut. Hvis det er et lite tall, hvor mange ip-adresser finnes det der ute da?!?!

Det vil jo si at det er millioner av dere der ute, for ikke å snakke om milliarder, som fortsatt har muligheten til å stemme i Mammablogg Awards! For sist jeg så etter, så var det avgitt bare noen tusen (kanskje rundt 10 000?) stemmer i hele konkurransen. Så kom igjen, dere ip-adresseinnehavere der ute, stem!
(og helst på "Guro og Alma")

Ok, jeg skal gi meg nå....
Ha en fortryllende lørdagskveld alle sammen!
jeg ser på Marriage Ref., det anbefaler jeg alle andre å gjøre også, dere kommer til å le dere ihjel! :)

2 kommentarer

29.01.2011 kl.22:01

Jeg stemmer gjerne på deg jeg....

Siri

30.01.2011 kl.09:49

Du kom godt opp pålisten - det gleder meg :-)

Skriv en ny kommentar

hits