Medlem i pingleklubben og nattmat.

Hva gjør man når man får akutt lyst på ovnsbakte (ovnsstekte?) poteter klokka midnatt en fredagskveld? Jo da lager man seg selvfølgelig ovnsbakte (eller stekte, hva er det egentlig det heter?) poteter. I tillegg slenger man sammen majones, hvitløk, salt og pepper til en enkelvariant av aioli, og vips, så har man et herremåltid en gang rundt klokka halv ett om natten.Jeg er jo tross alt mutters alene hjemme, for første gang på... ja gudene vet. Det er lenge siden sist! Og til dere venninner jeg har kalt pingler når dere forteller meg at dere ikke får sove alene lenger, jeg er herved medlem i pingleklubben. Jeg tar ikke utsagnet tilbake, for vi er jo pingler. Voksne dama, vil ikke legge seg fordi hun må sove alene, hørt på noe så teit!?

For de som vanligvis bruker å sove her, så er det egentlig best for dem at de ikke gjør det i natt. For den aiolien min ble passe hvitløkifisert. Jeg tenkte ikke på at jeg bare brukte en tredjedel av majonesen, så jeg hadde likevel i samme mengde hvitløk som om jeg skulle ha brukt hele posen. Det river i smaksløkene, for å si det mildt. Men sikkert veeeldig sunt, og jeg kan nå hvertfall ikke bli smittet av almas forkjølelse med denne immunforsvarboosten!

Nå skal jeg tvinge meg selv til sengs, tomorrow is another day som ghaneseren sier. Og hva skal jeg finne på i morgen mon tro? Jeg er seriøst ikke vant til å gjøre akkurat det jeg vil lengre. Hva gjør man en lørdag uten barn? Noen som vet?
God natt, whææææææææ.....

2 kommentarer

Tanta til Beate

29.01.2011 kl.03:25

Åh, nam!

Siri

29.01.2011 kl.09:36

Så kjempegodt ut. Og man må lære seg åvære alene. Det er så sunt så.
Kos deg. Neste gang blir det lettere og da kommer du til å ha planene klare.

Skriv en ny kommentar

hits