Lurt!

Jeg tror jeg er ganske lettpåvirkelig. Hvertfall når jeg leser om ting og tang som nesten er gratis og er sååååå bra å ha. Denne gangen endte det med at jeg sitter her med 5 bittesmå tapetbiter. Og da mener jeg bittesmå.
Jeg leser endel kreativitetsblogger, og ganske mange av dem (hvertfall 3) har lovprist nettsiden inreda.com, og deres "gratis" tapetprøvebiter man kan få tilsendt.
De er nemlig så utrolig fine, man kan lage så mye fint med dem, det er liksom ingen grenser for hva bruksområdet er, man bare kjenne hvordan kreativiteten bobbler når man får noe slikt i hus, og det er nesten gratis, man betaler bare frakt!!!! Yeah right.Se hvor små bitene er da! Mobilen er med som målestokk (hvis dere ikke skjønte det). I tillegg er bitene klipt veldig skjevt, de er ikke like store engang. De var også krøllete da jeg fikk dem. Og var dette gratis? Næhæi! Hele 78 kroner betalte jeg i frakt. De mest unyttige 78 kroner jeg noensinne har brukt. 

Hva skal jeg liksom gjøre med disse bitene da? Tapetsere ei fyrstikkeske? Andre bloggere som har bestilt sånne prøver forteller om esker og kasser de har "pimpa" med tapetbitene. Hvis noen greier å tapetsere ei eske i ordentlig størrelse med disse bitene så ta et bilde å send meg, jeg tror det ikke før jeg ser det!Jeg føler meg lurt! Hurra for meg liksom. Jeg har nå 4 pip-tapetbiter i størrelse miniatyr jeg. Har du det eller!!?

Nå er det Greys... Fin tirsdagskveld til dere.

3 kommentarer

Nei det var ikke akkurat hva jeg vil kalle et bra tilbud :P Kunne sikkert fått det gratis på en fargehandel eller interiørbutikk :S

Siri

26.01.2011 kl.08:23

Men etter hva jeg har sett, er det å tapetsere fyrstikkesker helt i vinden, så det er bare å sette i gang!

Og kanskje en liten miniramme? Kun fantasien setter begrensninger *ler*

Maria

03.07.2011 kl.15:05

Hei,

det der var småtterier ja - tapetsere fyrstikkesker?! Hihi.

Har bestilt gratis tapetprøver selv, men fant mine hos maleributiken.se - og er SVÆRT fornøyd med både størrelse, leveringstid (de kom i posten innen èn uke) og pris. Betalte litt ekstra for å få noen ekstra prøver (tror det var 20,- pr prøve utover de som var gratis) men det var det vel verdt.

Hvis du fortsatt er interessert i slike prosjekter, foreslår jeg at du prøver det ut :-) Her står tapetsering av skoesker på programmet. Har også tenkt å ramme inn noen av prøvene, så vakre som de var. Se bilder på http://mariawaage.blogspot.com/2011/06/lykke.html

Skriv en ny kommentar

hits