Koselørdag.

Vi opplever alle årstidene her oppe i nord. I går var det regn, vind og varmt, mens i dag er det snøvær og kaldere. Derfor har det ikke blitt mye utetid på oss, men vi kooooooser oss inne i varmen. Vertskapet vårt har et splitter nytt hus, og det er så fint! Alt er gjennomført til minste detalj, det er så stilig.

Alma lever virkelig livet her oppe. Hun og datteren i huset på 6 år henger sammen som noen erteris. Alma var med og hentet henne på skolen i går, så dro vi på kafè og spiste vaffel. Deretter ble det en tur på lekebutikken der de fikk de tidligere omtalte rokkeringene, pluss matbutikkbesøk der vi handlet et tonn med snop. De skulle ligge i samme seng i gårkveld, men da klokka ble halv elleve og Alma fortsatt snakket hull i hodet på venninnen så måtte vi skille dem. Da det skjedde innså hun plutselig at hun var overtrøtt, veldig overtrøtt, og alt ble bare helt forferdelig. Jeg måtte legge meg sammen henne til slutt. Hun sov til halv ti i dag, så da holder hun vel ut en stund i dag også. Dupp tviler jeg på at jeg får henne til å ta.En av beboerne i huset er Josefine, en supersøt liten valp. Alma er forelsket. Jeg er helt enig jeg, den er kjempefin. Og det beste av alt er at den ikke røyter!

Om litt skal vi på kaffebesøk til besteforeldrene/foreldrene/svigerforeldrene til vertene våre. Etter det skal vi på bowling! Det blir Almas og Joes første bowlingtur ever, og min første på, tja... hvertfall 6 år. Huttetu, jeg melder meg herved frivillig til å spille på samme bane som barna. Jeg trenger virkelig den hjelpen jeg kan få, jeg trenger gjerder... :)

Ha en fin lørdag!

2 kommentarer

Ingrid

22.01.2011 kl.23:51

Heisann!

Takker for koslig kommentar!

Klart du fortjener å vera nominert! Du har ein kjempefin blogg! :)

Ha ei fin helg videre!

(gjekk det bra på bowling?)

Guro

23.01.2011 kl.21:04

Tusen takk Ingrid! Men synes nå fortsatt du også passer inn i sjangeren :) Bowlingen gikk strålende, etter hvert ;)

Skriv en ny kommentar

hits