Med en nese for skitt.

Denne pingla kjenner fortsatt at formen er laber etter lørdagens festligheter. Det er da man plutselig husker hvorfor man deltar på slike ting bare en gang i skuddåret. Og nei, jeg drakk meg ikke sørpings. Det er bare det at jeg har så dustete muskler (kan også kalles "muskelsykdom") som slettes ikke liker at eieren av legemet drikker selv den minste dråpe alkohol. For da protesterer de og tar en real gå-sakte-aksjon. Noe som er trøttsomt.

Derfor sov jeg til halv elleve i dag, nyyyydelig. For å få ut litt energi fra krølletrollet mitt, gikk vi og hentet henne i barnehagen i ettermiddag. Alma elsker jo å gå på tur, så hun jublet. Samtidig får hun forbrent litt energi sånn at jeg ikke må finne på tusen ting for å holde henne i aktivitet etter middagen. Genialt når man ikke er helt i slaget! Det er nemlig ikke et spesielt bra utevær her i dag, så leking ute utgikk. Regnet siler ned fra himmelen. Dvs, det er is og glatt. Men det stopper ikke denne dama nei, jeg har piggdekk på rullestolene og nå når snøen og slapset forsvinner til fordel for isen, er jeg i mitt ess :D

Etter middagen tok Alma over oppvasken, som vanlig. Nå er det ikke bare kopper og kar som får unngjelde, det er zalospraying som gjelder! Når spisebordet og stolen hennes var unnagjort, gikk hun løs på kjøkkenet.

"hmmm, ka lukte det her?"


"Æææsj, det lukte fælt!" (til orientering: flekken er fra en kjøleskapmagnet som har satt igjen farge på oppvaskmaskinen. Alma mener den stinker...)Let's spray it!

Så beveger vi oss nedover...

...og tar liksågodt kjøkkengulvet i samme slengen.


Så gikk hun pinadø meg over til å vaske listene! For å si det sånn, det har hun aldri observert meg gjøre. Tror ikke akkurat (les: vet) faren er en ivrig listevasker heller, så denne kunnskapen lurer jeg fælt på hvor hun har snappet opp.


Mens avkommet drev med rundvasking av kåken satt jeg og drakk en nydelig kopp te ved spisebordet :) En behagelig slutt på middagsseansen.

Da vaskingen var unnagjort gikk vi på lekebesøk til nabovenninnen til Alma. Etter leking spiste de to tøttene kveldsmat sammen der, så da vi kom hjem var det rett inn i nattdrakten. Alma greide det kunststykket å sovne på den tiden det tok meg å gå ut av soverommet og inn på stua for å si fra at det var faren sin tur til å synge. Snakker vi utslått eller... :)

Nå er det natta for mora også. I morgen får vi middagsbesøk av min venninne som skal flytte fra byen vår. Da må vi vel diske opp med noe godt.
God natt!

Ps! et lite tips til de av dere som også har et voldsomt zalosprayforbruk: det finnes jo ikke refill (hvertfall ikke som jeg har oppdaget), men ta heller å hell litt vanlig zalo i når den er tom og fyll etter med vann. Funker som bare det! Myyyye billigere og miljøvennlig.

Jaja, jeg er fortsatt nominert til mammablogg awards. Og inntil jeg greier å finne ut hvordan man får denne knappen inn i sidebaren så er jeg visst nødt til å ende hvert innlegg med en link. Noen som kan å sette inn knapper på blogg.no-blogger? Help!
Stem her, om dere gidder.

5 kommentarer

Tanta til Beate

18.01.2011 kl.07:22

SuveRENT, av Alma! Det er så bra når barna lærer å gjøre husarbeid. Når folk bor sammen, må alle bidra med noe.

Lykke til med konkurransen!

Guro

18.01.2011 kl.08:57

Takk! :) Ja vaskelysten er der, men vil den vare... ;)

Vero

18.01.2011 kl.10:56

Æ håpe vaskelysten vare te siste helga i februar, da kan hu få ta kjøkkenet mitt å :)

Synne

18.01.2011 kl.12:22

Klart hun ble sliten av rundvasking, det vet jo alle som har prøvd det..... Kjempeartige bilder av henne, hun ser virkelig ut som om hun vet hva hun gjør.. :) Måtte det fortsette!

18.01.2011 kl.20:35

Utrolig praktisk med en vaskelysten unge! Bare finjustere littegrann så har du en flott (og fryktelig søt) hushjelp!

Skriv en ny kommentar

hits