Det store mammabloggslaget. Og jeg er med!!!

Det er jo bare helt fantastisk å finne ut at man er nominert til den mest velskrevne mammabloggen 2010 hos Foreldremanualen, og så handler det siste innlegget mitt, det som har tronet øverst på bloggen i over ett døgn nå, om festing!!!... Da vi kom hjem fra denne... festen (farsken, der sa jeg det igjen!) i går kveld/natt, så var jeg innom internettet for å sjekke diverse mens mannen laget mat til oss. Overraskelsen var stor da jeg oppdagen nominasjonen. Tusen hjertelig takk til dere som har nominert meg! Jeg observerer at valgkampen har startet for de fleste andre bloggerne som er nominert, ser for meg at det kommer til å bli heftige innlegg i ukene fremover. Selv er jeg litt sånn der... avventende enda kjenner jeg. Hva er det man skal gjøre? Skal man produsere innlegg på løpende bånd? Skal man ta for seg temaer man aldri har snakket (skrevet) om før? Skal man starte slike facebookgrupper, overøse andre blogger med kommentarer for å sanke stemmer, skal man dele ut løpesedler i byen? I have no idea!

Jeg tror jeg må vri hjernen litt før jeg eventuelt setter inn støtet. Men først må jeg tilføre legemet uante mengder Pepsi Max og gnaffle potetgull med dip til den store gullmedalje. Da tenker jeg de store ideene kommer flaksende til meg. Enn så lenge, tusen takk, igjen, til dere som har foreslått denne lille bloggen til Foreldremanualens kåring, det er stas! Veldig, veldig uventet, det må jeg innrømme. Men gudbedre for et kompliment!

Edit, kl 15.50: ja der kan man se. Så grønn i valgkampsammenheng at man ikke engang setter inn en link hvor det kan stemmes. Er det mulig liksom... Men her er hvertfall en link til stemmesiden! Stem i vei på de bloggene dere synes bør vinne. Mange kategorier, mange blogger. Lykke til alle sammen!

9 kommentarer

Gratulerer så mye :D

Pia

16.01.2011 kl.16:58

Seffern! Facebookgrupper er jo et must. Har ikke gjort annet i hele dag, jeg, enn å opprette Facebookgrupper.

Gratulerer så mye med nominasjonen - det gleder mitt hjerte å se at i år er det mange gode kandidater i alle kategorier. (Bortsett fra den første der, hovedgruppa liksom, den skjønte jeg ikke helt...)

Lykke til!

Siri

16.01.2011 kl.17:14

Har stemt på deg :-)
Få med deg giborten hos meg også da.

Yngvild

16.01.2011 kl.17:43

Enig med Pia...!

Guro

16.01.2011 kl.17:51

Jeg kan ikke skjønne annet enn at bloggene i den kategorien er valgt ut ifra sine lesertall? Vi nominerte jo ingen i den kategorien vi bloggere, eller?

anne grete

16.01.2011 kl.22:46

Hei:)

En god ting med dette styret, er jo at man (jeg) finner nye blogger. Og til og med veldig nært geografisk..Skjønner at bloggen din ikke er ny altså, bare for meg. Nå har jeg lest og lest inne hos deg, flere ganger det siste døgnet. Og jeg skjønner hvorfor du har havna i velskrevet-kategorien! Så det er bare å brette opp ermene, og lage en heidundrande valgkamp! Kanskje vi skal samle oss, og kjempe sammen utenfor rådhuset eller noe en dag? Haha:)

Neida, men veldig hyggelig å finne deg iallefall, jeg hopper nok innom rett som det er kjenner jeg.

Klem fra Skogn.

Mupp

16.01.2011 kl.22:51

Gratulerer med nominasjon :-)

Skriv som du pleier, så går det nok rette veien ;-)

Elisabeth, innerst i veien

16.01.2011 kl.23:33

Gratulerer igjen med nominasjon. Tror noen facer, og twitrer og hopper og spretter, men først og fremst tenker jeg man bør holde på som normalt. ☺ Lykke til i valgkampen.

Tanta til Beate

16.01.2011 kl.23:49

Jeg har stemt på deg!

Skriv en ny kommentar

hits