Sesongens prøvelser og ny tradisjon i heimen.

Nå sitter jeg og forbereder meg selv på en tur ned til sentrum. Det har nemlig snødd enda mer i natt. I går hadde det også snødd, og jeg kan bare fortelle at en kjapp tur til sentrum ikke var så veldig fort unnagjort allikevel. Det var ikke brøytet, og jeg kjørte meg bom fast to ganger. Pluss mange kjøre-fast-men-greide-å-komme-løs-ved-å-kjøre-litt-frem-og-tilbake-episoder. Dette er virkelig ikke jubelmånedene for oss rullende.


Det opprinnelige oppdraget mitt i går var linsekontroll. På egen oppfordring. Ganske så fryktelig irriterende at det ikke var noen endring i synet. Eller, veldig bra at jeg ikke er mer nærsynt, men sabla irriterende at jeg dermed måtte betale 360 kroner for ingenting. Eller, ikke ingenting da. Men dere skjønner hva jeg mener!! :)
Fikk et par nye linser til utprøving, mine gamle er visst oldtidsteknologi. Men jeg må gå tilbake og få noen andre, jeg ser "støv" hele tiden med de nye linsene. Dvs, sånne små grå/svarte prikker som flyr over øynene. Fryktelig irriterende. Dermed, en ny tur ut i snøhelvette.


Jeg skal hente morfaren min før jeg drar, vi skal videre til kjøpesenteret etterpå. Så da tenker jeg at vi faktisk tar bilen jeg. Skal være med han å få satt ei influensavaksine på han først, da må vi jo sitte å vente så lenge at det blir knappt med tid til å gå. Kjøpesenteret ligger et stykke unna sentrum serru. Men jeg må jo uansett finne parkering i byen og komme meg rundt til optiker og legesenter, så man skal ikke se bort i fra at jeg blir stående (sittende) i ei snøskavvel i dag også. Jei.


I ettermiddag/kveld er det fredagspizza (ny tradisjon i heimen, hjemmelaget åff kårs) og Det store Korslaget! Gleeeeder meg :D Hvem heier du på? Jeg har ikke helt bestemt meg enda. Men jeg kan jo bare si at forrige fredag var en suksess for oss Glee-elskere ;)
Fin fredag!

Bildene er fra januar i fjor. Jeg har ingen bilder av fredagspizzaen vår sjø, men det er kanskje pizza jeg har hakket opp i skåla hennes? Eller pai. Jaja. Men hvorfor har jeg finduk på under middagen!??! Jeg måtte ha hatt feber eller noe sånt, vi bruker jo ikke duker på matbordet her i huset. Eller, tok det meg 2,5 år å finne ut av det?? Hmm...

Én kommentar

Pia

14.01.2011 kl.12:29

Kan bare ane åssen det er med rullestol i all snøen, ja, synes det er vanskelig nok å komme seg fram på beina...

Ha en fin fredag!

Skriv en ny kommentar

hits