Ei het natt. Og juletrefestcrasherne.

Good morning!
En fresh start på innlegget, men jeg skal love dere at undertegnede ikke ser mye fresh ut her hun sitter. Vi forsov oss!... Da er jo muligheten til på en forholdsvis rolig start på dagen ødelagt. I tillegg hadde antallet personer i senga vår økt med en i løpet av natten. Denne personen hadde med seg ei voksendyne siden hennes egen dyne er til vask, og jeg kan bare fortelle dere at 3 voksendyner og 3 personer i ei seng på 1,40 m er varmt! Jeg takler ikke varme når jeg sover, og i mårrest oppdaget jeg i tillegg at J hadde lukket vinduet på soverommet. Er ikke rart jeg har vridd meg i hele natt.


Datteren er nå i barnehagen (håper jeg, de gikk for 45 min siden) og faren er vel på vei hjem igjen. Jeg prøver å våkne med en kopp te foran dataen, mens jeg leser nettaviser og tar en minibloggrunde. Når jeg føler at det ikke suser i hodet lenger (jeg tåler virkelig ikke brå oppvåkninger) skal jeg ut på en kjedelig runde i byen. Lots of things to do. Eller, det er mye å gjøre når man utsetter og utsetter kjedelige ting, og kommer til det punktet der man bare . Mine ærender i dag inkluderer blant annet NAV x 2 (Hjelpemiddelsentralen og det "vanlige" NAV), kommunen x 2 (servicekontoret og pleie & omsorg), brannstasjonen, posten, og Byggmakker.
Blæh...


Gårsdagen var kjempeflott, vi var på juletrefest! Da jeg var lita var juletrefest en del av jula, og jeg har fortsatt friskt i minne de juletrefestene vi var med besteforeldrene mine på i Trondheim. Farmor og Farfar jobbet i kommunen, så hver mellomjul var vi i Folkets Hus i Trondheim på juletrefest. Jeg husker ikke mye fra barndommen min, men juletrefestene husker jeg. Nå er det jo nesten ikke juletrefester lenger. Det har ergret meg hele julen at vi ikke har vært på en. På lørdag sa Yngvild at det skulle være juletrefest i den katolske kirken på søndag, og vi slo til vi :) Nå kan jo det virke litt rart, at vi kommer dit når vi ikke går i kirken, men Joe er faktisk katolikk altså. Han er bare ikke en så veldig flittig kirkegjenger. Jeg har faktisk vært på noen midnattsgudstjenester i den katolske kirke på julaften (jeg har en far som synes sånt er eksotisk...), og jeg liker egentlig gusdtjenestene i den katolske kirke bedre enn i statskirka. I den "vanlige" kirka er de så... kjedelige (unntatt på julaften da!). I den katolske kirke skjer det så mye under messen.

Uansett, det var kjempekoselig i går. Både Eddy, Joe og jeg måtte gå rundt juletreet med ungene. Da det var min tur var det... Boogie Woogie.... Trakk vinnerloddet der ja Guro!.. Nissen kom og Alma gjorde et megahopp opp i armene på faren ;) Men hun ble tøff nok til at hun dro meg med frem så hun kunne vinke til han når han dro.
Etter juletrefesten var det middag til Dodo, ribbe! Hun har kjøpt inn enorme mengder ribbe til jula, og jeg sier ikke neitakk til ribbemiddager utover året. Jeg elsker ribbe.

Nei nå er vel morgenpausen min over, tid for å (prøve å) shaine seg opp på badet.
Fin mandag til dere!

Bildene har forsåvidt ikke noe med innlegget å gjøre, men de illustrerer hva jeg har tenkt å gjøre i ettermiddag, ta med Alma ut på ski. Det forutsetter at faren blir med på opplegget da, jeg greier jo ikke å drive å løfte henne opp hvis hun faller.

3 kommentarer

Yngvild

10.01.2011 kl.15:05

Ja, katolske gudstjenester e skikkelig underholdende! For ikke å snakke om vielser..

Guro

10.01.2011 kl.16:18

Dem har de beste vielsan, ever! :D Hihi, æ synes den va knall æ da.

Yngvild

10.01.2011 kl.18:28

hmpf

Skriv en ny kommentar

hits