Spytteren.

Uventede barnefrie dager er det beste som finnes! Snuppa mi er mitt ♥  og my everything, men gudbedre så godt det er å ha voksendager innimellom. I formiddag var vi på cafè i sentrum med Yngvild og Dodo, og Alma ville være med Dodo på handel. Etter handelen ble hun med videre på middag, så jeg og J har hatt en dag for oss selv, nydelig! Ikke det at slike dager med en gang blir kjærestedager da, jeg har ryddet rommet til Alma og kontoret mens J har laget middag :) Vi får sprette ei flaske rødvin i kveld isteden, etter at krølletrollet er lagt og forhåpentligvis sover ( vi er igang med kutt-duppen-om-dagen-prosjekt, den siste uken har hun ikke sovnet før rundt ti om kvelden...).

Min søte lille uskyldige datter er forresten omdøpt til "Spytteren" for tiden. Jess, dere leste rett. Hun er som en valp. Med den forskjellen at valper skvetter overalt mens Alma spytter. Fantastisk med alt det de plukker opp i barnehagen altså. Jeg prøvde å ignorere hele spytteopplegget i begynnelsen, men da faren endte opp med ei diger spyttklyse i rastaflettene da de lekte i gårkveld, var det på tide å ta den store spyttesamtalen. Så vi har nå blitt enige om at hvis man føler at manspytte, så er det helt greit, men da må man gå på badet og spytte i vasken eller i do. Jeg var visst gjennom det samme opplegget da jeg var inne i samme periode som lita kunne min mor fortelle meg i dag. I tillegg så brukte visst jeg å skylle ned stygge ord i doen også, så da er jo faktisk Alma et hakk bedre enn jeg var. Foreløpig :)

Her har spytteren nettopp sendt ei skikkelig klyse i hodet på faren, så ble hun irrettesatt og sendt på badet etter papir så hun kunne ordne opp etter seg. Da hun kom tilbake med papir og så hodet til faren ble hun med ett dødsflau og hulket høyt ned i papiret. Søta mi ♥

Hun sier ingen stygge ord foreløpig. Hvertfall ikke voksenbanneord. Derimot har hun funnet opp egne skjellsord som blir kastet mot oss når hun blir sint. Det tok en stund før jeg oppdaget at de var negativt ladet disse skjellsordene hennes. Men etter at jeg innså at jeg bare hørte dem når krølletrollet var illsint og at når hun sa dem så ble de ikke sagt, de ble skutt mot meg, da begynte jeg å skjønne at her var det ugler i mosen.
"Almas spesialspråk" kan jeg skrive om en annen dag, nå må jeg få ferdig kontoret før tøtta kommer hjem.
Fin lørdagskveld til dere!

(hvis det er noen som synes at jeg utleverer negative ting om Alma som hun og vennene hennes kan finne igjen når hun blir eldre nå, så sier jeg meg sterkt uenig. Jeg skriver bare om ting i oppveksten hennes som er helt normalt for alle barn. Hadde hun ikke gjort noen av disse tingene hadde det vært mye verre synes jeg. For som sagt, det er helt vanlig og veldig, veldig normalt. )

2 kommentarer

Pia

08.01.2011 kl.19:31

Ja, spytting må vel til.

Ha en fin lørdagskveld - deilig med barnefri!

Tanta til Beate

10.01.2011 kl.08:53

Hun slutter vel med spyttinga.

Men du! Jeg har funnet Greengate - produkter her i Levanger! Villa BeTo på Magneten har!

Skriv en ny kommentar

hits