Siste frist. Og advarsel!

Nå er det absolutt siste frist altså, i kveld klokken 00.00 er det ikke lenger mulig å nominere blogger til Mammablogg awards 2010! Jeg har akkurat slengt inn en e-post til post@foreldremanualen.no med en laaaaaang liste med nominasjoner. Den kategorien jeg sleit mest med var årets mest inspirerende mammablogg. Man kan jo bli inspirert på så mange måter, og noen blogger kan inspirere meg på ett område, men ikke et annet, osv.

For å gi din favorittblogg muligheten til å gå av med seieren i en eller flere kategorier, skynd dere før fristen går ut!
Skriv i kommentarfeltet til foreldremanualen, eller send en e-post.

Før jeg skal til med det dørgende kjedelige arbeidet med å laste over bilder fra kvelden vår, må jeg bare legge ut litt viktig info.
Dette er rettet mot dere som har kjøpt MIL arbeidslampe på Ikea.

Den kommer i to deler. Den runde lampefoten og selve lampa (med ledning). Lampa skal "klikkes" ned i foten. Når dere utfører dette "klikket" (man må ta i litt), ikke ha lillefingeren deres imellom. Det er ganske vondt og det blir mye blod. Det står ikke noe om dette i bruksanvisningen, så tenke bare jeg skulle si ifra.

Hilsen Guro, som hylte så høyt at datteren også begynte å hyle.....

2 kommentarer

07.01.2011 kl.21:52

Huff og huff, nå fikk jeg grøssninger her.... Uææææ! Noterer meg det tipset, takk.

Jeg føler at jeg rett og slett er for ny i blogger-faget til å nominere noen i år... Men neste år har jeg sikkert gjort meg opp noen meninger og kan jeg hive meg på.

Tanta til Beate

07.01.2011 kl.22:40

Auuuu!

Skriv en ny kommentar

hits