Årets beste mammabloggere, du kan bestemme!

Foreldremanualen arrangerer i år som i fjor Mammablogg Awards. I fjor oppdaget jeg mange nye blogger gjennom denne prisutdelingen, og det håper jeg at jeg gjør i år også.Det er vi lesere som nominerer blogger, og her er de kategoriene som gjelder:

1. Årets mest kreative mammablogg

2. Årets mest inspirerende mammablogg

3. Årets morsomste mammablogg

4. Årets mest estetiske mammablogg

5. Årets mest velskrevne mammablogg

6. Årets mest orignale mammablogg

I fjor nominerte jeg i hytt og gevær, og det kommer jeg nok til å gjøre i år også. Man vil jo at "sine" blogger (de bloggene man leser og har et forhold til) skal vinne. Dette året har jeg lest meg inn i bloggverdenen til mange nye bloggere, og kommer garantert til å nominere mange av bloggene deres. Men jeg må tenke litt til før jeg slenger inn nominasjonene mine, som forøvrig kan gjøres hos Foreldremanualens Mammabloggawardsinnlegg (verdens lengste ord...) eller ved å sende en e-post til dem, adressen er post (at) foreldremanualen.no.

Den eneste kategorien jeg synes er dritvanskelig å nominere i er kategori 1, mest kreative mammablogg. Jeg sliter med å finne ut om enkelte av disse bloggene (som jeg leser) virkelig er en mammablogg eller om det er en hobby/interiørblogger som i tillegg er mor, men ikke skriver så fryktelig mye om mammalivet, men har med et par bilder av barn hist og her osv. Jeg digger jo disse bloggene og deres kreativiteter, men er det en mammablogg? Jeg ender nok opp med å nominere de bloggene jeg digger mest, så får heller Foreldremanualen sile ut de som ikke er en mammablogg. Elsker å overlate slike vanskelige avgjørelser til noen andre ;)

Så kjære lesere, finn frem deres favorittblogger og nominer i vei dere også! Så kan jeg finne enda flere blogger jeg ikke vet om. Den daglige bloggerunden min er ikke lang nok fra før av liksom.... ;)
Husk at fristen for å nominere er 7 januar, så sett i gang asap!

Vi skal ut å leke i snøen med nabojenta og mora snart. Det er planleggingsdag i barnehagen her, så vi fikk en ekstra fridag. Det har kommet enda mer snø i natt, så ghaneseren er nødt til å være med oss in case of utforkjøring med permoen (rullestolen).
Ha en super dag alle sammen!

4 kommentarer

Anette {foreldremanualen}

03.01.2011 kl.13:37

Tusen takk for at promoteringen! :-D

Helt supert at du er med på å spre ryktet om kåringen. Vi vil jo at det skal bli en mest mulig rettferdig kåring, og det synes vi det blir om vi får med mange bloggere. Det er sikkert mange gode mammabloggere der ute som vi ikke har hørt om, og som ikke har hørt om oss. :-)

brørsa

03.01.2011 kl.18:08

Utforkjøring med permo`n ja......va nå kjent med det.... sånn ca 20 år sia kanskje???

Elisabeth, innerst i veien

03.01.2011 kl.21:29

Først: ☺☺☺ for det jeg oppdaga på en annen side.

Så: Kult å oppdage nye, lesbare blogger. Enig i at det kan være vanskelig å definere en mammablogg, jeg har gått etter om bloggen er registrert på Foreldremanualen. Jeg synes "inspirerende" og "estetisk" er vanskeligste kategorier. De som mange mener er inspirerende, kan jeg oppleve som formanende og så får man bare dårlig samvittighet, he he. Og når det gjelder estetisk, så holder det liksom ikke at det er noe vakkert dust å hvile øya på, det må gi meg mer.

Guro

04.01.2011 kl.10:50

Brørsa: hehe, ja det va vel i 5 el 6 klasse. så det e faktisk over 20 år siden. fyttekatta, e vi SÅ gammel!?!?

Elisabeth: hvordan får du til smilefjes??

Smart det å gå etter registrerte blogger på Foreldremanualen, det har jeg ikke tenkt på. Ellers er jeg veldig enig med det andre du skriver. Personlig må jeg innrømme at jeg ikke er særlig fan av disse pastellbloggene som rosemaler absolutt alt i hverdagen, negative som positive ting. Jeg vil heller lese at "denne dagen var rett og slett dritt", punktum. Det er noe jeg kan kjenne meg igjen i selv.

Skriv en ny kommentar

hits