Den første dagen.

God nyttår!

Dagen i dag har vært totalt slappisdag, jeg håper virkelig det tar seg opp videre utover i 2011. Jeg tror hele julens forberedelser og gjennomføring slo inn over meg i dag, for jeg har vært helt bortevekk. Hodepine hadde jeg til og med, og det har jeg jo aldri. Og nei, jeg drakk meg ikke snydens i går. Et helt glass vin fordelt over 6 timer kan vel ikke akkurat sies å være bælming.Pga hodepinen tok jeg meg til og med en dupp i dag, og det skjer jo heller aldri. Årsaken til det er at jeg alltid er trøttere når jeg våkner enn det jeg var da jeg startet duppen, noe som også slo til i dag. Noe som igjen førte til at jeg ble enda mer zombie. Mannen og Alma har vært sånn passe bra i formen i dag.Moffa kom og lekte litt med Alma i snøen i to-tiden. Etter middag gikk som sagt jeg og la meg, og da jeg våknet seks så lå far og datter på sofaen og var very close to drømmeland. Tøtta våknet til da jeg annonserte at lørdagsgodtet var på vei.Byen vi bor i fyller 1000 år i år, og i dag var det åpning av jubileumsåret med konsert på torget. 1000 barn (?) som sang, danseoppvisning, tale av ordføreren og til slutt et fyrverkeri klokken 20.11 i kveld. Pga av den labre formen vår (min hvertfall) så var vi ikke der. Godt å slappe av hjemme i sofaen i dag. Målet var å få Alma i seng og i dyp søvn før fyrverkeriet. Det greide jeg, hun var overtrøtt stakkar. Selv om hun skjulte det godt i hele dag.

Snuppeluren i nattdrakt som mammaen hadde da hun var lita jente. Soppdrakten min ♥

I morgen satser jeg på å være tilbake i fin form, fit for fight igjen. Planen er å komme seg en tur utendørs for å få litt frisk luft. Hvis jeg da kommer meg noen meter fra inngangsdøra, å få en halvmeter snø på ei helg er ikke optimalt for oss rullende. Men så lenge jeg har med meg noen til å dytte og dra meg ut av snøhaugene så skal det da gå bra :)

Bildene er forresten fra da far og datter herjet i sofaen i ettermiddag. Veldig mange tror at Alma er ei forsiktig lita jente som ikke liker herjing osv. Det er så feil som det kan bli. Jeg har en liten skuespillerdatter som greier å snurre de fleste rundt lilelfingeren. Da hun lærte seg å gå feks, tok det over en måned før de trodde det på avdelingen hennes i barnehagen. For der skrek hun seg isteden til å bli båret. Skjønner henne godt jeg da, det er jo mye koseligere å bli fraktet rundt og sikkert få noen koser på kjøpet også :)

Skuespillerinnen ligger i dette øyeblikk lys våken i senga mi og venter på at jeg skal joine henne. Overtrøttheten førte til at hun våknet i ni-tida og siden da har hun egentlig vært småvåken hele tiden. Er nok best at jeg tar kvelden jeg også, siden jeg har satt opp tur ut på programmet i morgen.
God første natt i 2011!

Jeg legger merke til at alle driver med bloggkavalkader. Jeg er for lat til å lete opp bilder fra hele året, men isteden skal jeg dele ut en rose og en kaktus til noen jeg synes fortjener det i 2010. I tillegg skal jeg lage et innlegg med.... nyttårsforsetter! Tenker det er millioner som venter i spenning nå.... ;)

2 kommentarer

Sissel

02.01.2011 kl.09:22

Godt nytt år te dæ og dine ;-)

Hærlige bilder av far og datter, må inrømme at jeg er en av de som ikke trodde hun er herjejente ;-)

Åpninga av 1000 års jubileet var flott, sikker på dere hadde panorama utsikt fra sofa`n.

God tur ut i dag, jeg ska være på syrommet i dag, har annonsert i heimen at i dag er det pizza dag ;-) sikker på det blir pizza fra Pernilles..

Stor klem fra Sissel

Guro

02.01.2011 kl.15:05

Ja vi hadde knallutsikt til fyrverkeriet :) Både syromtur og pernillepizza høres helt knall ut! Vi skal bort på middag å spise kveite vi da, så det blir nok veldig bra det også ;)

Klem klem

Skriv en ny kommentar

hits