Økonomien er sikret i 2011.

I dag har vi ikke gjort noe annet enn å spise. Først laget jeg en skikkelig julefrokost her klokken ti. Etter matkos og ordning og litt avslapping dro vi til oldefar klokken ett. Der fikk vi god julelunsj. Etter å ha kosa oss der i et par timer dro vi til Moffa og spiste pinnekjøtt. Nå sitter jeg her og gulper. Neida, så ille er det ikke. Men sulten er jeg ikke!

Etter jula er man jo passe blakk, men jeg har nå funnet en ypperlig inntektskilde. Alma har startet en karriere som oppvasker! Hun har mast i ett døgn om å få vaske opp, og da vi var til oldefar fikk hun ønsket oppfylt, og hun sto og vasket opp i timesvis. Oldefaren var så imponert at hun fikk 40 kr i lønn. Da øynet vi selvfølgelig med en gang en mulig karriere, så da vi var til Moffa vasket hun opp etter middagen der også. Jeg tror morfaren glemte å betale ut lønna han lovte, men frykt ikke kjære far/morfar, vi har ikke glemt det ;)Det er ikke noe tull når hun vasker opp heller vettu, hun er faktisk kjempeflink. Når hun har vasket kopper og kar, settes det på benken til tørking. Fat og glass opp ned, selvfølgelig.Jeg ser for meg et selvtjenende barn i 2011. Man må selvfølgelig passe på at hun ikke får så mange oppdrag at det går ut over barnehagelivet.  Det skal nok gå greit. Litt ettermiddagsarbeid pluss helgearbeid er en fin start. Hvis det er noen i nærområdet som trenger hjelp til oppvasken, bare ta kontakt så formidler jeg ut datteren jeg.

Og hva gjorde mora mens datteren jobbet på kjøkkenet?
Jo, hun satt og poserte med soppene hun nålefiltet til adventsfatet oldefar fikk i desember. 
Fin arbeidsfordeling :D

The mushroom devil  ;)

4 kommentarer

Elisabeth, innerst i veien

31.12.2010 kl.00:32

Ja her har du ordna deg vakkert, du. ☺ Som manager til en oppvaskerstjerne, har du vel råd til å bare slappe av. Godt nyttår!

Tanta til Beate

31.12.2010 kl.01:36

Barn liker å hjelpe til og kan faktisk gjøre en hel del "ordentlige" oppgaver. Flinke Alma!

31.12.2010 kl.08:28

Hehe, så herlig at man kan bruke barna våre til noe fornuftig! =)

Synne

31.12.2010 kl.11:56

Så flink, og så fornøyd! Men tror nok du må være forberedt på at hun snart kommer til å si opp, ikke særlig lurt å satse på hennes inntekt hele året.... Godt nyttår til dere, gleder meg til å følge dere videre!

Skriv en ny kommentar

hits