Vekkeklokkestart og endelig julemorgen!

Dagen i dag startet med at vekkeklokka ringte klokken ni. Da sto jeg opp fra dvalen, tente opp og begynte å romstere på stua slik at Alma skulle høre meg. Vi har vært noen seriøse syvsovere i jula, men nå må vi skjerpe oss og komme oss opp i rett tid. Jeg har seriøst ikke sett julemorgen en eneste dag enda! Vi begynte forsiktig med klokken ni i dag. Hadde jeg ikke vekt tøtta hadde hun sikkert sovet til ti- halv elleve. For mye søvn er ikke bra det heller, det er så mye trassing, masing og sutring når hun sover for mye.Selv om vi sto opp i forholdsvis rett tid så tok vi det ikke så veldig hardt i mårrest. Vi daffet i sofaen i nattklærne og spiste frokost mens vi så på Emil (etter julemorgen). Deretter shaina vi oss opp på badet, før vi spilte litt spill (Uno Moo), danset til Korslaget på tv og så var det Narnia og lunsj. Duppen ble det ikke noe av, så nå har Hannis kjørt krølletrollet til Dodo mens vi skal ordne til middag her. Jeg ble jo såklart megaforkjøla på kvelden 2 juledag, og har derfor ikke fått gjennomført noen sosiale selskapeligheter her enda. Men i dag kommer Dodo og co på middag, i morgen skal vi til Moffa på pinnekjøtt og på nyttårsaften kommer Moffa og co på en sen lunsj her. Om kvelden nyttårsaften skal vi til min nabo/venninne der det er familiefeiring (altså, ingen er i familiemed hverandre, men det er for familier:).Er vi i slaget etter middagen, så må det bare bli gang rundt juletreet igjen. I fjor tok det jo helt av, og folk og fe spratt rundt juletreet som noen galematiaser. Det er ikke uten grunn jeg kalte videoklippet fra seansen "The crazy family".

Bildene er fra jula -09. Da vi hadde den eneste dagen med temperatur over -10 grader. Denne jula var gårsdagen den eneste dagen med temperatur over -10, i dag er det -15 igjen = ikke noe særlig utevær... Legger merke til at det er meldt en halvmeter snø i nyttårshelga, så da er det vel håp om litt høyere temperaturer snart? Det kan liksom ikke bli kaldere enn vi har hatt det, julaften toppet julas kuldeskala med -22...

Nå får jeg vel sette igang med å dekke bord. Det var liksom min oppgave, mens Hannis er å handler inn og låner en ekstra stor kaserolle av Dodo. Ønsker alle sammen en fin og fartsfylt dag!

Én kommentar

Tanta til Beate

29.12.2010 kl.23:25

Kjenner til disse late morgenene ja!

Skriv en ny kommentar

hits