Noen av neste års prosjekter.

Det artigste jeg vet er når jeg får julegaver som jeg ikke egentlig har ønsket meg, men som treffer så til de grader midt i blinken. I år er det tydeligvis flere som har fått med seg min fomlende håndarbeidsstart på bloggen (og in real life også da), for jeg fikk to fine håndarbeidsbøker.Syboka er genial! I tillegg til mange supre redesignoppskrifter, så er basic syoperasjoner beskrevet steg for steg under "Syskolen" bakerst i boka. I like!
I strikke/hekleboka er det helt fantastisk fine ting. Med medfølgende oppskriftsark ( det er det i begge bøkene). Nå er endel av plaggene en smule for komplisert for mitt nivå, for øyeblikket. Men jeg skal hvertfall sette igang med noen leggvarmere og halser på nyåret.

Sist men ikke minst, jeg fikk et nybegynnerquiltesett!


Nå må jeg ærlig innrømme at jeg ikke er helt sikker på hva quilting egentlig er. Men skjærebrett og rullekniv har jeg jo ønsket meg lenge. Nå kan jeg lage fiiine lappetepper. Kan det kalles quilting??

Men, ingen nye prosjekter før etter nyttår. De sju (!!) kronepannebåndene jeg heklet siste uken før jul tok knekken på all håndabeidslyst jeg hadde. I tillegg så tok jeg mot til meg og sydde ferdig et par ullfiltpulsvarmere to dager før jul. Jeg syntes aldri de ble fine nok, men til slutt så pakket jeg dem inn og sendte dem avgårde.

Hvis dere ser nøye på det øverste bildet i innlegget ser dere hva jeg skal bruke resten av kvelden til :)
I morgen skal jeg, Hannis og Alma kjøre til Trondheim igjen. Vi skal besøke La(i)la og MonaPona og ha Sæby reunion! Gleder oss masse :D
Men først, movienight!

Fin mandagskveld til dere!

3 kommentarer

Tanta til Beate

27.12.2010 kl.23:30

Åh, så fine gaver!

Elisabeth, innerst i veien

28.12.2010 kl.01:07

Supre gaver! Skjærematte og kniv fikk jeg også lyst på, ja det er jo bare det som mangler for å trylle fram de lekreste lappetepper.....eller?

Herlig nissefamilie i forrige innlegg. Her i huset har vi en blånisse, som skal gå julebukk i morra. Ha en fortsatt fin romjul.

Sissel

29.12.2010 kl.21:43

Å herlige gaver, sikksakk fikk jeg også og gleder meg masse til å starte å sy igjen på nyåret.

Maskepi ga jeg i gaver til noen av mine venniner og en til meg selv :-)

Blir lettere med quilting når du har skjæreutstyret i orden, for når du quilter syr du tre lag sammen :-) topp, vatt og bakstykke ;-) vi få ta en sykveld på nyåret.

Ha en forsatt fin og fredfylt julefeiring.

PS tusen takk for gaven :-)

Sissel

Skriv en ny kommentar

hits