Penicillin og juletrepynting. Og God Jul!

Jeg er vel så og si den eneste av både facebook- og bloggevenner som ikke har slengt inn et innlegg/kommentar med Goooooooood Jul på hverken den ene eller andre plassen på internettet. Eller sms'er for den saks skyld. Jula varer jo helt til påske osv, så her kommer det endelig, GOD JUL! :)For de av dere som venter i spenning på oppdateringen fra Almas legebesøk på tirsdag, hun hadde en kraftig halsbetennelse/streptokokker og fikk apocillin (tror jeg det heter). Jeg skjønner det egentlig ikke, skal man ikke ha veldig vondt når man har halsbetennelse? Jeg har jo spurt henne opptil flere ganger per dag om hun har vondt noen steder, er det ekkelt noen steder osv. "nei" fikk jeg alltid til svar. Da vi var til legen gikk alle undersøkelser som en lek helt til hun skulle gape så legen kunne sjekke halsen. Det var jo egentlig ikke så rart, siden hun var kjempehoven og rød der. Noe vi fant ut etter at vi rett og slett måtte holde henne fast så legen fikk sjekka. Å holde fast snuppa si er ikke noe artig, men enkelte ting kan de rett og slett ikke få bestemme selv. Legen fikk et tosekunderskikk i halsen, og det var nok til å sette en diagnose. Trengte ikke å ta en streptokokkprøve engang, for det var så opplagt sa hun. Vi har forresten byttet fastlege og jeg er superfornøyd med den nye! Som å komme til himmelen, helt seriøst.Legen sa at når vi startet på medisinen så kom hun til å være i fin form etter en dag. Det stemte ikke helt for vår del. Feberen er borte, men formen til Alma har vært laber. Fortsatt sover hun  totimersdupper på dagen og legger seg i rett tid om kvelden og sover helt til ni-ti om morgenen. Men det går fremover, så vi regner med til å være helt fit for fight igjen ganske snart. I dag skal vi på familiebesøk til Trondheim, det blir koselig :) Må få plottet inn et vennebesøk i den byen senere i jula også.Vi har hatt ei veldig fin jul så langt, til tross for halsbetennelse og for min del, nakkekink! Vet egentlig ikke hva det er man kaller nakkekink, kanskje det heter muskelstrekk det jeg har? Aner egentlig ikke. På lillejulaften fikk jeg det hvertfall, meget mulig på grunn av stress. Da greide jeg nesten ikke å røre på hodet uten at det var vondt, men nå holder det på å gå over (takk og lov).

På bildene ser dere hvordan juletreet vårt ser ut, hvis Alma hadde fått bestemme :) Hun pyntet med liv og lyst på lillejulaften, og var meget fornøyd med egen innsats. Det hang åtte kuler på en og samme gren på det meste ;) Da pynteren var i seng flyttet jeg dem (hvis dere lurte liksom).

Nå skal jeg prøve å få litt orden på meg selv på badet (juledager = daffedager = daffestil...) mens mannen lager "something spicy" på kjøkkenet. Forresten, nei. Nå tok jeg et kjapt blikk mot tv'n, og der begynner minsanten "Evig Din". *Jubel* Jeg elsker den filmen! Da ble det mer daffing da gitt, så syyyyyynd ;)

Fredelige juledager til dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits