Vårt hus er lastet med... glitter!

Dag 4 og feberen til krølletrollet ser ut til å ha dratt fra oss, jippi! På fredag målte jeg den halv seks, og da hadde hun 40,0 grader. En rumperakett førte til at den ikke steg mer, tør ikke å tenke på hvor den hadde endt om jeg ikke hadde dosert henne. Lørdagen startet med slapphet (vi sov vel til halv elleve) men utover dagen steg formkurven. Den steg så mye at jeg måtte begynne å aktivisere henne for å ikke gå rundt i et konstant mas. Om ettermiddagen malte derfor Alma alle julegavene sine. Husker i fjor, da vi måtte ta sånn ca ti julegavelageseanser i desember, som hver varte i ca 2 minutter. Nå ble alle ferdige på en halvtime! Halleluja. Men enda var ikke snuppa stimulert nok, mas, mas, mas og mas. Derfor tok jeg frem det alle barn elsker og foreldrene hater; glitter!  :)Det ble beglittret overalt. Når man tar frem glitterier er det bare å lukke øyne og øre. For uansett hva man gjør, det ender opp overalt. Så jeg ignorerte glitterdryss på gulvet, jeg ignorerte limsøl på bord og stoler, jeg ignorerte glitter som traff alt annet enn det det skulle treffe (sløsing!), jeg ignorerte glitterspor til og fra badet og vi hadde det derfor veldig morsomt!Like før Månetoppen var jeg på soverommet og fikset noe da det plutselig dundret på vinduet bak sofaen på stua. Shit, tenkte jeg, før jeg styrtet inn på stua. Der satt Alma i sofaen stiv som en statue med øyne store som middagstallerkener. Jeg hadde nemlig hørt rykter om at "noen" skulle komme med et juletre med blinkelys. For de hadde blitt fortalt av min lille dramaqueen av hun var "kjempelei sæ" for at vi ikke har tre med blinkelys i hagen.

Derfor dukket det opp to nisser på verandaen vår i gårkveld. Alma satt som et klistremerke på meg, og hylte hver gang jeg ymtet frempå om jeg skulle åpne verandadøra. Nissene herjet verre enn verst der ute, de hoppet og danset og sang sikkert. Den ene nissen åpnet verandadøra og slengte inn ei julestrømpe med godteri, og da trodde jeg seriøst at Alma skulle gå i oppløsning av skrekk ved siden av meg. Helt frem til jeg kom og la meg i gårkveld (mammasenga som gjelder når man er syk) våknet hun til titt og ofte og lurte på hvor nissen var nå. Når jeg forsikret henne om at han var i huset sitt og sov, var det greit. Så sov hun litt til før hun våknet igjen med et rykk "e det nånn som banke på vinduet?!?!". Så takk skal dere ha crazybananasnisser, var hun ikke redd for julenissen fra før så er hun hvertfall det nå!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og prøve å freshe meg opp litt. 4 dager hjemme med syk unge gjør virkelig ikke noe positivt med hverken hud, hår eller påkledningsvaner. Fin søndag!

2 kommentarer

charlottepanda

19.12.2010 kl.12:40

åh, kjempekoslig :) Nisser <3 Hihi.

Elisabeth, innerst i veien

19.12.2010 kl.23:39

Glitter er noe ¤/&"#¤&()=# he he. Trollet dro stolt fram noen kort fra skolesekken her en dag og vips sann, nå glitrer det både her og der.

Men koselig med pusling som dette. Godt lillemor er frisk igjen.

Skriv en ny kommentar

hits