Julegaveavsløring. Og en slappis.

På tirsdag lærte jeg applikeringsregler ved sying. I går lærte jeg enda en ting, man begynner ikke på et hekleprosjekt kvelden før det skal sendes avgårde. Selv om prosjektet ikke er spesielt stort. For jeg kan å hekle, men jeg hekler ikke i rakettfart. Jeg begynte etter at House var ferdig. Klokka ett i gårkveld(natt) gikk jeg tom for garn, selvfølgelig...

Da Hannis kom på jobb i formiddag (hun jobber her i jula) ble hun umiddelbart sendt ut for å handle et nøste Drops Alpaca i riktig farge. Da hun kom hjem kunne hun fortelle at hun kjøpte det siste nøstet i den fargen! Phju!
Jeg har heklet som en gal siden da, og var kommet til kantheklingen da telefonen ringte. Det var fra barnehagen, Alma har feber...

Nå sitter det en pjusk treåring i sofaen, med ullklærne på og under et pledd. "Det e kaldt", sier hun. For øyeblikket er både Alma og tanta dypt inne i Emils verden. Etter filmen blir det nok en dupp på pasienten, det ser ut som hun skal sovne hvert sekund. Jeg har tusen ærender jeg skulle ha gjort i dag, men dagsplanen må nok revideres mens pasienten sover. Men en ting skal jeg gjøre, og det er å sende avgårde hekleprosjektet mitt!! Som er, tadaaaaaaaa:Kronepannebånd! Jeg røper jo julegaven til noen nå, men det kan jo være hvem som helst som får dette da. Det eneste dere vet er at det ikke er noen her i byen som skal få det. Siden jeg har sagt det skal sendes liksom :) Men skal det sendes i posten eller skal det sendes med noen som skal kjøre/reise til en plass?? Who knows... ;)
Det eneste dere vet helt sikkert er at det er til ei dame eller jente. Jeg er ikke sånn veldig gutte/jentefargeperson, men har har altså ikke heklet et rosa pannebånd til en gutt/mann.

Jeg er litt sånn... "kan jeg gi bort noe jeg har laget selv, er det fint nok" for tiden, (Sissel, jeg skjønner nå hva du mente , selv om du er 1000 ganger flinkere enn meg, og dine ting ER fine!:), men jeg har konkludert at det går an å gi bort et sånt pannebånd i julegave. For en rask hekler er jeg ikke, men jeg mener nå selv jeg hekler ganske så jevnt.

Nå skal jeg ta meg av pasienten min før hun får duppen sin.
Må forresten fortelle om da hun åpnet kalendergaven sin i dag. Morfaren har jo laget kalendertre, og i dag var det en julekopp. Pakket inn i ei avis for å tåle litt hard behandling. Da Alma skrellet av gavepapiret så hun jo derfor bare ei avis. Og ble jublende glad. "Mamma, æ fikk ei avis!", sa hun med begeistring i stemmen.
Små barn, store gleder :)

Én kommentar

Hege

17.12.2010 kl.00:14

Du hekler veldig jevnt og pent Guro, og kronepannebånd er supre gaver!

Håper lite kravstore Alma (jfr adventskalenderepisoden) blir fort frisk! ;)

Skriv en ny kommentar

hits