Gullbrokade??

I dag er jeg en eneste stor gjesp. Vet ikke helt hvorfor, men jeg er så trøtt. Det ble litt sent i går, men ikke sent. Kanskje det er fordi jeg brukte opp 13425 hjerneceller på å sy ei bukse. Man lærer litt sånn der på den harde måten når man syr. I går lærte jeg hardt og brutalt at når man applikerer på ei bukse man syr, så for guds skyld, ikke sy sammen buksa før man applikerer! Herrlighet hvor jeg knotet...
Men nå er buksa ferdig og enda en julegave kan pakkes inn :)

Ellers kan jeg jo fortelle at jeg prøvde meg på hjertesying også, men det måtte jeg gi opp så sent på kvelden. Er det bare meg eller er det fryktelig vanskelig å tegne hjerter? Søren klype altså, jeg får de ikke fine! I gårkveld endte det med at jeg ble sur. Så gikk jeg og la meg. Nå ligger forsøkshjertemalene mine å stirrer spottende på meg. Foreløpig går ignoreringen helt greit.Mens jeg ignorerer sitter jeg og blar i en stoffbunke som kom flyvende fra Stoff og Stil i forrige uke. Når jeg bestiller på nett så har jeg alltid en plan med det jeg bestiller. Denne gangen skjønner jeg ikke helt hva planen min var. Jeg trodde jeg bestilte julestoffer, men der tok jeg feil. Det kryr jo av andre stoffer i bunken min, og særlig lyseblå/turkise stoffer. Hva har jeg tenkt med dem?? Men det største spørsmålet av alle er, hvorfor i all verden har jeg kjøpt gullbrokade!?Jeg er stum av forvirring.
Hva i all verden bruker man slikt til?
Det er jo ikke så veldig.... fint? Eller?

Jeg tror jeg skal freshe meg opp med en dusj og tur til byen for å handle litt julegaver. Så kan jo dere komme med forslag på hva jeg kan bruke dette... spesielle stoffet til imens. Kommer det inn noen ektremt gode forslag så lover jeg at jeg i det minste skal prøve å sy hva dere foreslår.

Fin onsdag!

7 kommentarer

Anja

15.12.2010 kl.11:45

Kunne ikke gullstoffet blitt til fine kremmerhuset egentlig? Mønsteret er merket Easy fra stoff og stil! ;) Du kan få låne mønster av meg? :)

Elisabeth, innersr i veien

15.12.2010 kl.12:39

he he, ja noen sånne overraskelser kan man noen ganger få...Kjenner meg igjen. Gleder meg til å se hva du får ut av brokaden, kremmerhus høres bra ut.

Pia

15.12.2010 kl.13:41

Gullbrokade er da flott! Du har da vært i Afrika?

At du klarer å sy ei bukse er jo enestående, synes jeg. Vi må få se det ferdige resultatet - jeg lover å bli imponert!

Liv Signe

15.12.2010 kl.15:40

Bare vent - snart er det skoleunge i huset ditt og, og dermed trengs kostymer til karneval og diverse oppsetninger. Og da kan du tre til med gullbrokaden din og sy kongekapper og prinsessekjoler og hva det skal være!

Mammadamen

15.12.2010 kl.23:02

Jeg synes stoffene er lekre! Gullbrokade er fint hele året! Og de andre stoffene er deilig å sy med nå og drømme seg til sommeren:-) Vil også gjerne se resultatet!!

Hege

17.12.2010 kl.00:11

Kremmerhus var ett godt forslag, og hva med en lappeteppepute til sofaen? (Eller baksiden av en pute til sofaen? Hehe!) Har noe brokadestoff sjøl... Det er turkist med rosa bestemorblomster på... Aner ikke hva jeg skal med det! Kanskje du vil ha det? ;)

Guro

19.12.2010 kl.13:13

Hmm, kremmerhus ja. Kanskje det. Jo Pia, jeg har vært i Afrika. Så gullbrokade er litt opp i halsen på meg enda ;)

er mønsteret til kremmerhus avansert? Er det noe jeg kan få til selv? Hmm..

Det har vært litt dårlig med sying i det siste pga sykt barn, men så snart jeg har fått noe ut av denne gullbrokaden skal jeg vise det frem, uansett resultat ;)

Skriv en ny kommentar

hits