Har du lyst på høne?

I går ettermiddag/kveld var vi på juletretenning i barnehagen. Jeg tok et bilde (som forøvrig ble helt svart. Speilrefleks, I want you...) og vips så var det tomt for batteri. Bortsett fra irritasjon over manglende kameraføring så var det veldig koselig. Moffa stilte opp som nisse, takk for det!

Om noen strakser skal jeg ut å kjøpe konvolutter og sette meg på en kafè å skrive på julekortene vi fikk i poskassa i går. Jeg "jukser" i år, har skrevet en ferdig hilsen på alle kortene. Men navnet til mottakerne skal jeg skrive på selv da :) Og på konvoluttene. Passer bra med en kaffe latte til den jobben føler jeg. Hvis jeg er heldig får jeg ånden over meg og kjøper de siste julegavene også. Blir kanskje to kryss på lista det her!

Siden kameraet et batteriløst og spekt (det lå visst igjen i bilen i natt, ligger til tining nå) poster jeg mitt facebookår isteden. Såååååå interessant, I know. (obs! skrevet på trøndersk. Føler du at det trengs oversettelser, let me know;)Ja! Så må jeg ikke glemme å tipse om et lotteri jeg kom over i dag. Pia og Elisabeth sammarbeider om en julekalender der hovedrollen er gitt Juleugla Julia. Jeg var så heldig at jeg vant noen superkule klistrelapper (bilder kommer senere) og nå kan man vinne ei fantastisk fin Slengkysspute!Eggelskeren Guro sikler stort på denne puta. Sleng dere med dere også. Enten dere liker egg eller ei. Her finner dere påmeldingskommentarfelt :)

Fin dag til dere!

Én kommentar

Elisabeth, innersr i veien

10.12.2010 kl.11:59

Æsj, alltid kjedelig å gå tom for kamerabatteri. Jeg er så treig med å tømme kameraet at det er minnekortet som stadig er fullt. Så står jeg der og må slette litt bilder fra siste bursdagsfeiring litt sånn på måfå.

Takk for reklamen og god helg!

Skriv en ny kommentar

hits