Nye sjanser.

Nå er det lenge siden jeg har slengt meg på noen giveaways. Jeg vinner jo aldri noe, så jeg mister litt motet innimellom. Men så plutselig fant jeg navnet mitt under en trekning Pia og Elisabeth hadde i går, halleluja! Da fant jeg ut at jeg må bare fortsette å melde meg på i fleng, kanskje jeg er inne i en god stim nå? *krysse fingrene*

Derfor, here we go again. Den første jeg skal nevne for dere er hos Joakim. Joakim er ei katt, og har selvfølgelig en egen blogg. Nå har han en giveaway der man kan vinne masse fine ting! En del ting som matmor Laila har laget, litt godsaker og superkul drikkeflaske! Meld dere på her!

Neste på lista er Mona med 61 grader nord. Hun har en giveaway som utløses når hun når 100 følgere. Jeg har såklart meldt meg på der også jeg. I tillegg har hun åpnet en eplabutikk der det finnes mange fine ting. Anbefaler dere å ta en titt der også i samme slengen :)Giveaway kan dere melde dere på her!Oppdaterer mer etterhvert, nå roper pepsiflaska på meg. Det er lov å skeie ut når tv2 er så dumme at de ikke sender greys nemlig!

5 kommentarer

Ingvild

07.12.2010 kl.22:22

Har du ikke Bliss du da? Jeg liker giweaway! Når det er gratis, så er det jo bare dumt å ikke hive seg på :)

Elisabeth, innerst i veien

07.12.2010 kl.22:24

Greys ble sendt på Bliss! Den ligger der hvor infokanalen normalt er. Takk for lotteritips.

Guro

07.12.2010 kl.22:26

Jammen jeg har jo ikke bliss..... :( Dumme borettslagpakke og dumme Altibox...

08.12.2010 kl.10:16

Grattis med premier da Guro! Du har fått 6 lodd hos meg ( Egentlig skal Eplabutikk og Giveaway linkes i sidebaren/bloggroller'n men siden du har anna bloggsystem er det kanskje ikke så enkelt å gjøre det - så da får du dobbelt med lodd alikevell. Du har jo linka i innlegg ;0)

Mona

08.12.2010 kl.10:18

Fikk ikke med at kommentaren over var fra meg, men det skjønte du kanskje ;0)

Skriv en ny kommentar

hits