Seriøst?

Nå i disse førjulstider er man konstant på utkikk etter den perfekte julegave. Ja, jeg snakker om oss som ikke var ferdig med julegavene i oktober nå altså. Selv når jeg leser nettaviser skummer jeg gjennom annonsene (i sidesynet) for å se om det kan være julegavetips der.

Da jeg så annonsen for Kari Traa ulltøy trodde jeg seriøst det var en skrivefeil der.Lite bilde, men dere ser sikkert hva jeg mener om dere trykker trynet inn mot skjermen.

999 kr sto det i annonsen, og det var internettpris, altså billigere enn i butikk! Hvem er det som kjøper ullundertøy til 1000 kr!? I'm just asking. Jeg skjønner jo at kvaliteten på ulike merker er ulik. Men i innholdsfortegnelsen på disse plaggene står det 100% merinoull. Altså det samme som jeg har i mine SparKjøpplagg til en brøkdel av prisen. 100% merinoull var det også i ulltøyet jeg kjøpte til min far i julegave i fjor, Janus het det merket (forøvrig også kjøpt på SparKjøp). Også det merket til en brøkdel av Kari Traa.

Så, dere ullundertøybedrevitere der ute, er det som jeg mener og tror, at man ikke betaler for kvaliteten, men for selve merket, eller er Kari Traa rett og slett en milliard ganger bedre enn annet ullundertøy? Bring it on, sier jeg bare. Blir jeg høvlet ned så skal jeg da ta det til meg ;)

9 kommentarer

stylingbybella

04.12.2010 kl.14:23

fin blogg du hadde :)

hadde satt stor pris på en kommentar tilbake <3

Synne

04.12.2010 kl.15:08

Hun er jo ikke den eneste som får betalt for navnet...... Jeg holder med deg, Sparkjøp er helt greit. :)

Elisabeth, innerst i veien

04.12.2010 kl.18:08

Du betaler en 700 kroner for det artige rutemønsteret man blir svimmel av, selvfølgelig. For alle vet jo at man suser rundt i bare undertøyet på fest, der hvor du altså sparer inn de 700 på drikkevarer fordi du allerede er svimmel....

Tanta til Beate

05.12.2010 kl.00:58

Det er vel det samme med ullundertøy som annet tøy. Levis` bukser koster gjerne 1300 kr., men det finnes rimeligere alternativer om man ikke ønsker å betale en liten formue for et par jeans. Og ullundertøy fra sparkjøp duger så absolutt! Når Kari Traa - varianten er så dyr, er det jo designet og merket man betaler for. Jeg for min del synes for all del dette settet var lekkert, men jeg kommer aldri til å koste på meg noe slikt. Det går fint an å holde varmen med langt billigere ullundertøy. Om jeg hadde fått Kari Traa - settet i julegave derimot, ville jeg vært henrykt! For det er jo kjempefint, syns jeg. :-)

penelene

05.12.2010 kl.09:56

Veeeel flott skal det være.... men hvem i all verden ser ull undertøyet, under buksa, så boblebuksa, genser, så jakke.. NEI.. Sparkjøp og Europris duger mer enn nok!!! Men så klart hadde jeg fått noe sånt i julegave hadde jeg vært veldig takknemlig.... men tanken hadde nok slått meg at man kunne kjøpt sikkert 4 sett med ull til denne prisen!!!

Siri

05.12.2010 kl.12:47

Det er som nevnt over, man betaler for navn, design, merke. Det er med ullundertøy som med stereoanlegg og sko og biler for den saks skyld.
Ellers synes jeg KT-tøyet er fint og flott, men lages kun i pygmestørrelser så samme kan det være.

Pia

05.12.2010 kl.19:51

Hello, lissom, du MÅ jo ut med såpass for ullundertøy!

Har dessverre ingen erfaring med KT - har vel aldri funnet det på tilbud. Eller hvis det er på tilbud, så er det vel fortsatt for dyrt...

Er vel navnet du må gi mye for.

Guro

05.12.2010 kl.21:15

Jeg hadde tatt imot om jeg hadde fått det jeg også, for all del. Men aldri i livet om jeg hadde kjøpt det selv. For som mange av dere sier, hva i all verden har utseende å si, det er jo undertøy for gådd sake!

Mammarie

05.12.2010 kl.21:24

Janus sitt tøy er veldig bra og sikkert like bra som det der. hadde aldri giddet å kjøpe ulltøy til 100kr jeg heller :o

Skriv en ny kommentar

hits