Obama, I need you!

Planen var å begynne å strikke på hvertfall én av de utallige hjemmelagede julegavene jeg liksom har planlagt i dag. Men jeg har rotet bort Obama! Det er Obama som huser alle strikkepinnene og garnnøstene mine, så nå sliter jeg big time. Det er liksom ikke stor plass jeg har å rote på, så jeg fatter virkelig ikke hvor han er. Hvis du lurte, Obama er et tøybærenett. Sånn miljøvennlig bærepose. Med bilde av, nettopp, Obama på. Fikk det av nabo Sherrie, fra da jeg bodde i Ghana. Obama, hvor er du!!??!?


Årets adventsstake/brett.

Ellers så fant jeg granbar i dag. De var utsolgt da jeg kom (typisk!), men skulle få inn en ladning senere på dagen. Kjørte innom før barnehagehenting og da ble det granbar på meg. Edelgran... Jeg vil helst hatt ekte gran jeg da, men det ryr, jeg vet. Jeg slo til og kjøpte 3 bunter. En bunt var nok til dørkrans og to adventsstaker. Så jeg har to til overs. Kan alltids lage meg ett tre av de grenene senere jeg ;)


Adventsbrettet morfar/oldefar skal få i bursdagsgave i morgen tidlig!

Dermed er endelig adventsstaken min ferdig! Juhuu. Bare tre dager for seint, det er ikke så verst! Fant endelig skjøteledningen til julestjerna i vinduet også, pluss at jeg spraya ferdig vinduet til Alma med "snø" i gårkveld (den første boksen gikk nemlig i stykker midt i sprayingen på mandag...) så nå begynner man å få ting på stell! For ikke å glemme; jeg har kjøpt tre julegaver i dag!


En selvlaget.... adventsting?? Enkelte har fått dilla på svibler i år. Det telles 6 stk her inne for øyeblikket :/

Lille snuppelure Alma var meget fornøyd med kalendergaven sin i dag. Peppa Gris-tøffler var en suksess. Hun ville ha dem på i barnehagen. Da jeg prøvde å forklare at hun har jo innesko der, disse skal hun bruke hjemme fikk jeg da høre det. "jammen dæm i barnehagen e jo ikke kul! Dæm her e jo kjæmpekul, så dem må æ ha på i barnehagen å!". Kan jo ikke krangle på det, tøfflene er jo "kule". Hvor i all verden har hun lært det ordet forresten?
Anyway, tøfflene ble med til barnehagen, men kom vel hjem igjen i ettermiddag.

Tante Hannis er hjemme midt i eksamensstria for å skrive hjemmeeksamen. Hun var med og hentet Alma i barnehagen til stor glede for snuppeluren. Tante måtte bade og stelle og se Jul på Månetoppen sammen henne. I morgen skal vi overraske morfar/oldefar med frokost! Han fyller nemlig 85 år i morgen, hurra for verdens beste morfar og oldefar! Så jeg håper han har lagt seg og ikke leser dette nå...

Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg hopper videre i seng. Siden vi skal opp tidligere enn vanlig i morgen må alt som kan ordnes i dag ordnes nuh! God natt alle sammen :)

3 kommentarer

Siri

02.12.2010 kl.09:48

Fine adventsbrett. Fiiiine svibler. Elsker svibler!

Tanta til Beate

02.12.2010 kl.12:29

Så koselig stemning du formidler!

Elisabeth, innersr i veien

02.12.2010 kl.13:57

Flotte adventsbrett, for en fin gave. Håper Obama dukker opp snart..

Skriv en ny kommentar

hits