Smøring for store og små.

I dag var det -17 grader da Alma og Joe laffet i vei til barnehagen. Litt usikker på om det egentlig er bra at de ikke kjører bil når det er så kaldt, men Alma ville "GÅ!". To lag med ull, ett med fleece og vinterdress gjør nok jobben sin. I tillegg fikk hun et skjerf tvinna rundt hals/hake/munn. Ikke helt fornøyd med det opplegget, men da hun fikk beskjed om at det var enten skjerfet eller bilen så var det greit :)

Jeg har greid (igjen) å rote bort kuldekremen vår. Fatter ikke hvor den er, den er jo alltid bortevekk! Da er det jo veldig bra at vi har en annen krem, nemlig Stiefel Physiogel A.I. Jeg er Buzzador, og har testet ut denne kremen i flere uker nå. Jeg liker den! Hverken jeg eller Alma har over gjennomsnittet tørr hud. Det vil si, vi får begge tørr hud fordi vi glemmer å smøre oss. Om vinteren har vi vintertørr hud, særlig nå når det er så kaldt. Og fordi vi begge går i bassenget året rundt. Jeg må ærlig innrømme at jeg mange ganger dropper smøring av meg selv, fordi jeg synes det er slitsomt og kjedelig. De fete kremene som gjør huden silkeglatt er alltid så vanskelig og tung å smøre utover. Så da gir jeg opp før jeg i det hele tatt har startet på smøreprosjektet.


Physiogelen er kjempeenkel å smøre ut! Derfor elsker jeg den :) For oss muskelsyke har utsmøringsegenskapene veldig mye å si nemlig. Jeg har ikke så mye kompetanse på inngredienser i hudkremer, men Stiefel Physiogel A.I er visstnok veldig bra. Inneholder ikke parfyme, konserveringsmidler, parabener, fargestoffer, emulgator eller lanolin som kan irritere huden, ødelegge hudbarrieren eller gi allergi.

Alma fikk en av prøvetubene (jeg fikk 15), for hun eeeelsker å smøre seg med krem. Kremen er utrolig drøy, for hun har gått rundt med den lille prøvetuben i en uke, og enda er den ikke tom! Nå har hun bare smurt ansikt og hender, men det er ikke lite hun klæsjer på i gangen! Snakker om gangen, speilet der ute er fast stoppested etter innsmøringen hennes. Det vises på speilet...Hvis du er ute etter en hudkrem så kan jeg anbefale Stiefel Physiogel A.I. Den er lett å smøre ut, man blir ikke klissete i lang tid etterpå (trenger ikke å stå å hoppe på badet for å bli tørr med denne kremen) og jeg synes ikke lukten er ubehagelig heller. Faktisk så kjenner jeg ingen lukt, men det kan jeg skyldes min ekstremt dårlige luktesans.

Har du lyst til å bli Buzzador du også? Send meg gjerne en e-post (gskjetne@hotmail.com), så kan jeg verve deg :) Man får teste produkter etter hvilke interesser man har.

PS! Jeg har ikke fått betalt for å skrive dette. Tuben har jeg fått gratis, men that's it. Hadde jeg ikke likt kremen hadde jeg skrevet det.

5 kommentarer

Pia

26.11.2010 kl.11:36

He he, jeg er også buzzador. Og skal teste den hårfjerningsmaskinen. Det blir saker!

Ha ei fin helg! (Vi har det også kaldt, men minus 17!....)

Anita Oliva

28.11.2010 kl.12:44

Kainn æ kjøp en sånn tube kuldegel hos dæ ??

Øyfrid

28.11.2010 kl.21:47

Tviler ikke på at det gikk bra for Alma å gå til barnehagen, men ka me Joe stakkars mann? :-)

Tanta til Beate

28.11.2010 kl.22:46

Høres ut som en god krem!

Guro

29.11.2010 kl.10:04

Anita: Bare send mæ adressen din så ska æ send dæ en prøvetube! :)

Øyfrid: Joe overleve fint han. Han vil til og med gå t gymmen selv om æ tilbyr å kjør. Ofte går han i collegejakke. I -15. For ghaneseran veit best vettu ;)

Skriv en ny kommentar

hits